Derby Stories του Γιώργου Τσακίρη: «Το γκολ του Ντέμη αλά Βαζέχα η πιο ωραία ανάμνηση» (vid)

Το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου (21:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ξεχωρίζει απόψε από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League. Ένα ντέρμπι που θα δώσει πολλές απαντήσεις, τόσο για τους «πράσινους» όσο και για τους «κιτρινόμαυρους», με τους γηπεδούχους να χρειάζονται στο «τρίποντο» για να παραμείνουν στην διεκδίκηση του τίτλου και τους φιλοξενούμενους για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Τσακίρης έρχεται και πάλι στο Derby Stories του Gazzetta και θυμάται 1+1 δική του ευχάριστη ανάμνηση, αλλά και μια δυσάρεστη από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με γηπεδούχο την ΑΕΚ.
Δείτε το βίντεο:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
BEST OF LIQUID MEDIA

Oι Σέρρες μυρίζουν σαν τουαλέτα χωρίς καζανάκι - Αυτός είναι ο λόγος
Το κρυφό μήνυμα της Νικολούλη ότι το «παιχνίδι τελείωσε»: Ποιοι πίστεψαν ότι θα την κοροϊδέψουν
Γερασιμίδου για Λαζόπουλο: «Μου είπε ότι θα είμαι πάντα στο Τσαντίρι, με πήρε μόνο δύο φορές»
