Ολυμπιακός: Το νέο συμβόλαιο του Τζολάκη και η εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ (vids)

Ολυμπιακός: Το νέο συμβόλαιο του Τζολάκη και η εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ (vids)

Ο Τζολάκης

bet365

Ο διεθνής Χανιώτης γκολκίπερ χρίστηκε βασικός σε σημαντικά ματς του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα και περιμένει τις θετικές εξελίξεις για το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κωνσταντίνος ή Κωνσταντής (λόγω της κρητικής καταγωγής του) Τζολάκης είναι ένα παιδί που αποτελεί προϊόν και των Ακαδημιών του Ολυμπιακού (όπου βρέθηκε από μικρή ηλικία από τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά) και παρότι δεν έχει τόσες πολλές συμμετοχές στην α' ομάδα έχει παίξει αρκετά σημαντικά ματς. Ενδεικτικά ορισμένα από αυτά φέτος ήταν στη Σερβία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 1-6 ενώ ήταν βασικός και στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (1-0).

Σε αυτή τη φάση ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές, Τζολάκης, παίρνει παιχνίδια στον Ολυμπιακό και ενώ είναι σε εκκρεμότητα το ζήτημα του νέου του συμβολαίου για το οποίο έχει γίνει προεργασία και έτσι ο υψηλόσωμος Χανιώτης περιμένει τις σχετικές και θετικές εξελίξεις. Για τον Τζολάκη βέβαια υπήρχε από πέρυσι και υπάρχει ακόμα η προοπτική του εξωτερικού καθώς έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων. Ωστόσο είναι σημαντικό πώς ο Μεντιλίμπαρ του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και τον στηρίζει γενικότερα.

Ο Τζολάκης των 35 αγώνων στον πειραϊκό σύλλογο πάντως αναμένεται να πάρει και άλλα ματς με τη φανέλα του στο επόμενο διάστημα (και ενώ εκτιμάται πώς θα είναι βασικός και με Αρη ή πώς είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα). Και μένει να οριστικοποιηθεί η παραμονή του ή όχι (παρότι η πρώτη εκδοχή είναι η επικρατέστερη) ως 2ος γκολκίπερ πίσω από τον Πασχαλάκη. Η λογική στον Ολυμπιακό πάντως ήταν σε σχέση με τον Τζολάκη να επενδύσει ξανά πάνω του για τα επόμενα χρόνια. Να πορευθεί δηλαδή στην προσέγγιση ενός νέου συμβολαίου μαζί του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα