Τσιφτσής: «Αυτή δεν είναι εικόνα που παρουσιάζουμε στο γήπεδο, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση»

tsiftsis

bet365

Ο Αντώνης Τσιφτσής μίλησε αμέσως μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό (2-0) και στάθηκε στην κακή εικόνα που είχε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, Αντώνης Τσιφτσής, μίλησε αμέσως μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό (2-0) και στάθηκε στην κακή εικόνα που είχε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο των Σερρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιφτσής:

«Να είμαστε ειλικρινείς είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες που έχουν σώσει την κατηγορία είναι πολύ δύσκολο να έχουν κίνητρο στα playouts. Έξτρα δυσκολία η ζέστη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε.

Δεν υπάρχει δικαιολογία το ότι δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Μπορούμε και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, γιατί έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες και αυτή δεν είναι εικόνα που παρουσιάζουμε στο γήπεδο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα