Παναθηναϊκός: O Αμορίμ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Ιωαννίδη και τη Σπόρτινγκ

Παναθηναϊκός: O Αμορίμ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Ιωαννίδη και τη Σπόρτινγκ

bet365

O Ρούμπεν Αμορίμ ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, όμως ο Πορτογάλος απέφυγε να απαντήσει.

Ο Φώτης Ιωαννίδης διάγει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει βλέμματα από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες. Ένα από τα κλαμπ που έχουν στη λίστα τους τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα τα Λιοντάρια έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στο Τριφύλλι, το οποίο φέρεται να ζητάει 15+5 εκατομμύρια ευρώ.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Σπόρτινγκ με την Εστρέλα Αμαδόρα ο Ρούμπεν Αμορίμ ρωτήθηκε για τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Πορτογάλων, όπως ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ, αλλά απέφυγε να απαντήσει.

«Φέτος είναι ευκολότερο να κάνω πλάνο, αφού σχεδιάζω με βάση τα χρήματα από το Champions League. Ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από κάθε προπονητή. Προγραμματίζουμε ήδη την προετοιμασία, πού θα γίνει, ποιοι παίκτες μπορούν να φύγουν. Προγραμματίζουμε ό,τι μπορούμε από τώρα και για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε επειδή υπάρχει και το Champions League. Φροντίζουμε τα πάντα», απάντησε ο Πορτογάλος κόουτς που βρίσκεται σε περίοπτη θέση για τη διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.

O Φώτης Ιωαννίδης την τρέχουσα σεζόν μετράει 20 γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε 36 εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα