Ολυμπιακός: Πήγαν στον Ρέντη και δούλεψαν στο ρεπό τους οι Ζέλσον, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι και Τσικίνιο

Ολυμπιακός: Πήγαν στον Ρέντη και δούλεψαν στο ρεπό τους οι Ζέλσον, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι και Τσικίνιο

ελλαδα

bet365

Παρότι ο είχε δοθεί ρεπό από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οι Ζέλσον Μάρτινς, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι και Τσικίνιο, βρέθηκαν στον Ρέντη για να δουλέψουν.

Από την Τρίτη (26/03) ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ρυθμούς... πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και κοιτάει στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ωστόσο τη Δευτέρα (25/03), παρά το ρεπό που είχαν οι παίκτες από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στον Ρέντη και δούλεψαν κανονικά.

Ο λόγος για τους Ζέλσον Μάρτινς, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Ροντινέι και Τσικίνιο. Οι δύο πρώτοι συνέχισαν τις θεραπείες για τους τραυματισμούς τους ενώ οι δύο τελευταίοι έχουν κάποιες ενοχλήσεις από την αρχή της διακοπής.

Όσον αφορά τον Μάρτινς, δείχνει πως βελτιώνεται η κατάστασή του και την Τρίτη (26/03) θα φανεί ακόμα καλύτερα σε τι επίπεδο βρίσκεται για να μπει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα