ΑΕΚ: Μαζί με την Original 21 Πάφου στο πλευρό του σωματείου «Αυγερινός» (vid)

ΑΕΚ: Μαζί με την Original 21 Πάφου στο πλευρό του σωματείου «Αυγερινός» (vid)

Newsroom
ΑΕΚ και η Original 21 Πάφου στο πλευρό του σωματείου Αυγερινός (vid)

bet365

Η ΑΕΚ μαζί με την Original 21 Πάφου συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να τα προσφέρουν στο σωματείο «Αυγερινός».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στήριξε την πρωτοβουλία της Original 21 Πάφου και από κοινού έκαναν μία σημαντική κοινωνική προσφορά στο σωματείο «Αυγερινός». Κατά την παραμονή της ομάδας στην Κύπρο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού οι δύο τους συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τα δώρισαν στο συγκεκριμένο σωματείο.

Αυτό είναι μία φιλανθρωπική ομάδα εθελοντικής προσφοράς στον συνάνθρωπο, η οποία ιδρύθηκε στη μνήμη του Αντρέα Πίσκοπου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών από προβλήματα υγείας.

Για λογαριασμό της ΑΕΚ έδωσε το παρών στην συγκεκριμένη ενέργεια αντιπροσωπεία της ομάδας, με επικεφαλής τον team manager της «Ένωσης», Δημήτρη Ναλιτζή. Εκείνη συμμετείχε στην παράδοση του υλικού που συγκεντρώθηκε από τα μέλη του κλαμπ της Original 21 Πάφου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα