Stoiximan Super League 1: Η πρεμιέρα των Play Out με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα να... καίγονται για βαθμούς

Ο Αλχο

bet365

Σέντρα στα Play Out της κατηγορίας της Stoiximan Super League 1 με τέσσερις αναμετρήσεις και τις ομάδες των Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκονται στην πιο δυσχερή βαθμολογικά θέση.

Με τέσσερα ματς στο σύνολο, τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης - Βόλος, Κηφισιά - Βόλος, Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός, ξεκινούν σήμερα Σάββατο τα Play Out που θα καθορίσουν στο τέλος τους το ποιες ομάδες δεν θα μείνουν στην κατηγορία. Στη Stoiximan Super League 1 δηλαδή.

Σε σχέση με τη βαθμολογία στη πλέον δύσκολη θέση βρίσκονται κυρίως οι Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα που μάλιστα αγωνίζονται και οι δύο εκτός έδρας. Τα Play Out της Stoiximan Super League 1 μετά θα ξαναέχουν αγωνιστική δράση στο τέλος του Μαρτίου.

Το πρόγραμμα (16 Μαρτίου)

17.00: Αστέρας Τρίπολης - Βόλος (NS2)
17.30: Κηφισιά - ΟΦΗ (COSMOTE SPORTS TV 2)
19.30: Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (NS PRIME)
20.00: Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (COSMOTE SPORTS TV 1)

Η βαθμολογία (Play Out)

7. Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 28
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 25
11. Κηφισιά 21
12. Παναιτωλικός 20
13. Βόλος 19
14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

* Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Play Off και Play Out, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play Off / Play Οut αθροιστικά).
- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play Off / Play Out αθροιστικά).
- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

** Σύμφωνα με τις α) υπ’ αριθ. 53/04.03.2024 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, β) υπ' αριθμ. 17/13.03.2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων/Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1, κατακυρώθηκε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (με τέρματα 0-3).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα