ΑΕΚ στη Λίγκα: «Να μην σηκώνουν τη σημαία υπεράσπισης της Εθνικής αυτοί που την βρίζουν και την λασπολογούν»

ΑΕΚ στη Λίγκα: «Να μην σηκώνουν τη σημαία υπεράσπισης της Εθνικής αυτοί που την βρίζουν και την λασπολογούν»

Ο CEO της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς

bet365

Η ΑΕΚ μέσω του εκπροσώπου της στο ΔΣ της Λίγκας, Γιώργου Κοσμά τόνισε πως τα αιτήματα της Εθνικής πάντα πρέπει να έχουν την ομόφωνη στήριξη όλων ξεκαθαρίζοντας πως όλοι γνωρίζουν καλά ποιοι είναι εκείνοι που κάνουν εκστρατείες συκοφάντησης εναντίον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η ΑΕΚ πήρε θέση σε όσους θέλουν να παρουσιάσουν ως νίκη τους την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Λίγκας για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off προκειμένου να εξυπηρετηθεί η Εθνική ομάδα στο αίτημα που είχε υποβάλει στην προσπάθειά της να προκριθεί στα τελικά του Euro.

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τόνιζαν ότι η μοναδική τοποθέτηση επί του θέματος στο ΔΣ ήταν από την ΑΕΚ μέσω του CEO της ομάδας, Γιώργου Κοσμά, ο οποίος υποστήριξε πως «αυτά τα αιτήματα πρέπει πάντα να έχουν την ομόφωνη και ομόθυμη στήριξη όλων».

Από την πλευρά της Ένωσης, μέσω του Γιώργου Κοσμά, τονίστηκε ακόμη πως «αυτό πρέπει να συμβαίνει πάντα. Κι όχι να βλέπουμε να σηκώνουν την σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που την βρίζουν και λασπολογούν εναντίον της, για λόγους που αφορούν τα συμφέροντα των ομάδων τους όπως τα αντιλαμβάνονται αυτοί».

Από την ΑΕΚ υπογράμμιζαν επίσης ότι «ξέρουμε καλά ποιοι έχουν κάνει εκστρατείες συκοφάντησης της Εθνικής και προσωπικά του προπονητή της, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και με ποιες αφορμές. Δεν δεχόμαστε την υποκρισία τους, ούτε να μας υποδεικνύουν αυτοί τι θα πρέπει να κάνουμε στα πλαίσια της στήριξης της Εθνικής».

Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι αναρωτιόντουσαν «ποιες ήταν οι επίσημες τοποθετήσεις άλλων ΠΑΕ πριν την συνεδρίαση της Λίγκας για να είναι υποχρεωμένη να έχει κάνει και η ΑΕΚ και από που προκύπτει πως εμείς είχαμε αντίθετη θέση πριν από αυτή που εκφράσαμε ξεκάθαρα στην συνεδρίαση της Λίγκας» και πρόσθεταν το εξής:

«Η θέση της ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως είναι η μόνη που έχει άμεσο κίνδυνο από τις αναβολές που μπορεί να υπάρξουν και στην συνέχεια, να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς την έδρα της, ήταν από την αρχή αυτή που εκφράσαμε και σήμερα. Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ξεκάθαρος: Δεν τίθεται θέμα πως πρέπει να υπάρξει ομόφωνη αποδοχή του αιτήματος του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που ενδεχομένως να έχει κάτι να χάσει πρακτικά από αυτή την αναβολή και παρόλα αυτά από την αρχή της συνεδρίασης δεν συζήτησε καν την στήριξη της στο αίτημα. Άλλοι το κάνουν όχι μόνο ανέξοδα, αλλά και με το αγωνιστικό τους συμφέρον να εξυπηρετείται από την αναβολή. Οι ίδιοι που μέχρι τώρα έβριζαν και συκοφαντούσαν την Εθνική ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα