ΠΑΟΚ: Μια παρακάμερα με Τάισον και «Ντέλια» να κλέβουν την παράσταση στη Λαμία (vid)

ΠΑΟΚ: Μια παρακάμερα με Τάισον και «Ντέλια» να κλέβουν την παράσταση στη Λαμία (vid)

Τάισον και Κωνσταντέλιας έκλεψαν την παράσταση στη Λαμία

bet365

Οι στιγμές που ξεχώρισαν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα, όπως συνήθως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, από το «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας φτάνοντας να μετράει «7 στα 7» απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας και να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία (3-3) της ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στον Άρη.

Στην «ασπρόμαυρη» παρακάμερα, μεταξύ άλλων, αποτυπώνονται οι έντονες αντιδράσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και του πάγκου κατά τη διάρκεια του αγώνα, ειδικότερα στα γκολ των Τάισον και Μπάμπα Ράχμαν, οι οδηγίες του Ρουμάνου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου,» η… αφιέρωση του Τάισον μετά το 1-0 και η αποθέωση που γνώρισε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο, από τους φίλους της τοπικής ομάδας.

Δείτε την παρακάμερα μέσα από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα