Λουτσέσκου: «Υπάρχουν αποφάσεις που ευνοούν ομάδες, πρέπει να παλέψουμε και κόντρα σε αυτά» (vid)

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του κόντρα στην Λαμία και επισήμανε πως στα play-offs θα πρέπει να παλέψει κόντρα και σε αποφάσεις που ευνοούν ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 2-0 της Λαμίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπήρχαν πολλοί χώροι. Συγχαρητήρια στη Λαμία. Ήταν άτυχο που δε σκοράραμε νωρίτερα, αλλά ήρθε το γκολ από τον Τάισον.

Ανοίξαμε την άμυνα προσπαθήσαμε να βρούμε τους χώρους και τους εκμεταλλευτήκαμε. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, μπορεί να μην είναι θεαματικό.

Υπάρχουν αποφάσεις που μπορεί να ευνοήσουν μια ομάδα. Πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες. Να παίζονται όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο.

Θα πρέπει να παλέψουμε κόντρα σε όλα αυτά. Δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι και οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν στα play-offs, καλά οργανωμένες. Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής θα είναι δύσκολο.

Ερχόμαστε από ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε πολλά παιχνίδια, ακολουθούν και τα ματς με τη Ντιναμό, αλλά θα αντεπεξέλθουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα