ΠΑΟΚ: Οι αλλαγές και τα ερωτηματικά με το μυαλό στο Ζάγκρεμπ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου στη Λαμία, αλλά το μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι (και) στο πρώτο ραντεβού με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Πέφτει σήμερα η αυλαία της κανονικής περιόδου για τις ομάδες της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στη Λαμία απέναντι στην ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Με την ΑΕΚ στο +1 οι «ασπρόμαυροι» θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των play-offs, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας 22 ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στην αποστολή, την ίδια ώρα που η 11άδα μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Πολλές θέσεις και πολλά πρόσωπα δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος αν και δεν το θέλει, θα σκέφτεται και το πρώτο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη (7/3-22:00) στο «Maksimir» για τους «16» του Europa Conference League.

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

H μόνη σίγουρη θέση για το αρχικό σχήμα μοιάζει να είναι αυτή του τερματοφύλακα, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, δεδομένης της απουσίας του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

Στην άμυνα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Θα ξεκινήσει και πάλι ο Βιεϊρίνια ή θα προτιμηθεί ο Γιόνι Οτο; Ο Ισπανός προέρχεται από «γεμάτο» 90λεπτο στις Σέρρες ως αριστερός μπακ, εκεί όπου Ράχμαν Μπάμπα και Ράφα Σοάρες ερίζουν για το ποιος θα πάρει φανέλα βασικού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί το ματς στο Ζάγκρεμπ εκεί όπου ο Πορτογάλος μπακ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Τόμας Κεντζιόρα έχει φτάσει να μετράει επτά σερί 90λεπτα (συν την παράταση στη Λεωφόρο), παίζει ασταμάτητα και ενδεχομένως ήρθε η ώρα να πάρει ανάσες, αν και απουσιάζουν οι τραυματίες Έκονγκ και Μιχαηλίδης.

Στη μεσαία γραμμή δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα ξεκινήσει. Πλην του τιμωρημένου Στέφαν Σβαμπ, όλοι οι υπόλοιποι χαφ (Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Τσιγγάρας) είναι διαθέσιμοι, ωστόσο υπάρχει έντονη η διάθεση της διαχείρισης του χρόνου συμμετοχής.

Μεσοεπιθετικά είναι μόνιμα τα ερωτηματικά στο μυαλό του Λουτσέσκου. Για τις τρεις θέσεις πίσω από τον μοναδικό επιθετικό υπάρχουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάισον και Μουργκ. Οι δύο από τους πέντε θα πρέπει να μείνουν και σήμερα στον πάγκο, όπως και οι δύο από τους τρεις επιθετικούς (Σαμάτα, Τόμας, Τζίμας) που είναι στην αποστολή.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα