ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι και Μπάμπα αλλά χωρίς τον Σβαμπ στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι και Μπάμπα αλλά χωρίς τον Σβαμπ στη Λαμία

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν προπονήθηκε σήμερα

bet365

Με Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι και Μπάμπα αλλά χωρίς τον Σβαμπ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία την επόμενη Κυριακή (3/3) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Με αρκετές επιστροφές θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδες τους Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι και Μπάμπα να επιστρέφουν στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς και ο Ρουμάνος τεχνικός θα τους έχει στην αποστολή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία. Κανονικά στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Τάισον, καθώς δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Δεληγιαννίδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Αντιθέτως δεν θα μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι στις Σέρρες και θα εκτίσει την ποινή του την επόμενη Κυριακή (3/3) με τη Λαμία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα