Ολυμπιακός: Επιστολή της ΠΑΕ για την ανάκληση του παρατηρητή στο ματς με Βόλο

Ολυμπιακός: Επιστολή της ΠΑΕ για την ανάκληση του παρατηρητή στο ματς με Βόλο

Ολυμπιακός: Επιστολή της ΠΑΕ για την ανάκληση του παρατηρητή στο ματς με Βόλο

bet365

Ο Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή προς την ΔΕΑΒ, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση και τον υπουργό Επικρατείας κ. Σκέρτσο ώστε να ανακληθεί ο παρατηρητής του αγώνα με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή προς την ΔΕΑΒ, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση και τον υπουργό Επικρατείας κ. Σκέρτσο αντιδρώντας έτσι στον παρατηρητή Παναγιώτη Σταμπουλή που όρισε η επιτροπή για να παρευρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (03/03-19:30) για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει στην επιστολή της:

«Είναι απορίας άξιο πως η Επιτροπή σας σε ένα τέτοιο σημείο του πρωταθλήματος προέβη σε έναν τέτοιο ορισμό ενός προσώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν πλέον από το ρόλο και τη θέση των Παρατηρητών της ΔΕΑΒ μπορεί να προκύψει σαφής διαμόρφωση των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος. Υποθέτουμε ότι η πολιτική ηγεσία, τόσο του Υπουργείου όσο και ευρύτερα, δεν προχώρησε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να μετατραπεί η ΔΕΑΒ σε εργαλείο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής των αθλητικών διοργανώσεων, ούτε για να χρησιμοποιηθούν οι Παρατηρητές της ΔΕΑΒ ως εργαλεία επιτηδείων ή για να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις οπαδικές τους προτιμήσεις. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην ανάκληση του ορισμού του συγκεκριμένου προσώπου και την αντικατάστασή του από άλλον Παρατηρητή που θα εκπληρώνει τουλάχιστον τα εχέγγυα της αμεροληψίας και της ακεραιότητας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα