ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Έκονγκ και Μιχαηλίδης με θλάσεις, εκτός και ο Μπάμπα

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Έκονγκ και Μιχαηλίδης με θλάσεις, εκτός και ο Μπάμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
Εκονγκ-Μιχαηλίδης βγήκαν νοκ αουτ

bet365

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ που αφήνει στην άκρη τα παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αφοσιώνεται στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του. Εκτός μάχης Έκονγκ, Μιχαηλίδης και Μπάμπα.

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του το πικρό βράδυ στη Λεωφόρο και τον αποκλεισμό του από τον Παναθηναϊκό, να βάλει στην άκρη τα επερχόμενα παιχνίδια με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το UEFA Europa Conference League, καθώς μπροστά του υπάρχουν οι τρεις κολλητές εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, σε Αγρίνιο, Σέρρες και Λαμία, με πρώτη αποστολή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Μπάμπα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα μείνει εκτός προπονήσεων μεχρι την Κυριακή, καθώς είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο. Το διάστημα αποθεραπείας του κεντρικού αμυντικού υπολογίζεται σε 4-5 εβδομάδες.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που αποκόμισε στους αγώνες της Εθνικής Νιγηρίας, όπως έγραψε το Gazzetta, μετά την υποχώρηση του αιματώματος και στη συνέχεια να αποφασιστεί ο τρόπος αποθεραπείας του, με τις εκτιμήσεις μέχρι σήμερα να μιλούν για θλάση 3ου βαθμού, παρότι η κλινική του εικόνα δείχνει βελτιωμένη.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (23.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής κι έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Το Σάββατο (24.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αγρίνιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα