ΑΕΚ - Κηφισιά: Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν για προθέρμανση με μπλουζάκια Τεττέι

ΑΕΚ - Κηφισιά: Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν για προθέρμανση με μπλουζάκια Τεττέι

Βασίλης Μπαλατσός
Τεττέι

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς βγήκαν για προθέρμανση για το ματς με την ΑΕΚ φορώντας μπλουζάκια με το όνομα του Ανδρέα Τεττέι.

Σύσσωμη η οικογένεια της Κηφισιάς στέκεται στο πλευρό του Ανδρέα Τεττέι, αναφορικά με την καταγγελία του 22χρονου επιθετικού για ρατσιστική επίθεση στο ματς με τον Βόλο, από τον Αχιλλέα Μπέο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Βορείων Προαστίων έδειξαν (και) στη Νέα Φιλαδέλφεια την συμπαράσταση τους στον συμπαίκτη τους.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς φορούσαν μπλουζάκια με αντιρατσιστικό μήνυμα. Στο μπροστινό μέρος αναγράφεται το «#SayNoToRacism» και στο πίσω μέρος το «Τεττέι».

Θυμίζουμε πως μετά την αναβολή που πήρε ο Αχιλλέας Μπέος η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη (22/2) στις 13:00

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα