Ολυμπιακός: «Θέλει τον Μπάλντοκ», σύμφωνα με τους Αγγλους

Ολυμπιακός: «Θέλει τον Μπάλντοκ», σύμφωνα με τους Αγγλους

Newsroom
Μπάλντοκ

bet365

Στην Αγγλία βλέπουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπάλντοκ και τονίζουν ότι η εν λόγω προοπτική αποτελεί ευκαιρία ζωής για τον 30χρονο διεθνή μπακ.

Σύμφωνα με την The Star, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο διεθνής μπακ έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την ΑΕΚ, αλλά και με τον Ολυμπιακό, τον οποίο τώρα οι Βρετανοί φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο για τον 30χρονο μπακ.

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χάσει έναν από τους δυνατούς της παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς ενδιαφέρεται γι' αυτόν ένας από τους γίγαντες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός.

Οι "Blades" έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς πολλοί παίκτες μένουν χωρίς συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Star, η ελληνική πλευρά εξετάζει τη μεταγραφή του Μπάλντοκ στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν.

Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ελλάδα, φέτος βλέπουμε να είναι στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος πίσω από τον ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, ο Μπάλντοκ έχει συνδεθεί με μετακόμισή του στην Ελλάδα στο παρελθόν και από τότε που ήρθε η κλήση στην εθνική ομάδα, αυτές οι φήμες γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα σημάδι για νέο συμβόλαιο προς τον Μπάλντοκ και μένει να φανεί αν ο ίδιος αποτελεί επιλογή για το σύλλογο», αναφέρει το ρεπορτάζ και υπογραμμίζει:

«Για τον ίδιο τον Μπάλντοκ, αυτή η μετακόμιση στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής που απλά δεν μπορεί να αρνηθεί καθώς μπαίνει στα 30 του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα