ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις και φωνάζει «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις και φωνάζει «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Παρακολουθεί στενά τον Κωνσταντέλια η Μπράιτον, ίσως επανεξετάσει την περίπτωσή του»

bet365

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις κι έκανε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον υπολογίζει ενόψει Ολυμπιακού.

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το τρίτο ντέρμπι στη σειρά, αυτή τη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, ξεκίνησε με μια προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Με τον Τάισον να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της αποβολής στον ημιτελικό του κυπέλλου, η επιστροφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στις προπονήσεις έκανε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαμογελά ενόψει Κυριακής.

Ο 20χρονος ταλαντούχος Έλληνας μ,εσοεπιθετικός παρέμεινε κλινήρης το προηγούμενο τριήμερο, λόγω ίωσης, απουσίασε από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, πλέον, είναι διαθέσιμος και λογικά θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/2) με τους «ερυθρόλευκους».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας με 0-1, με τα πάντα να είναι ανοιχτά στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το Κύπελλο όμως μένει προσωρινά στην άκρη, καθώς ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα ντέρμπι για τη Stoiximan Super League 2023-24, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η δουλειά για Ολυμπιακό ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (15.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ένα τακτικό κομμάτι και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις κι έκανε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με το ιατρικό δελτίο να παραμένει πλέον λευκό.

Την Παρασκευή (16.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα