ΑΕΚ: Και ο Μάνταλος στη διάθεση του Αλμέιδα για το ματς με την Κηφισιά

ΑΕΚ: Και ο Μάνταλος στη διάθεση του Αλμέιδα για το ματς με την Κηφισιά

Δημήτρης Βέργος
Ο Μάνταλος πανηγυρίζει το γκολ με τον Αμραμπατ

bet365

Ακόμα μια επιστροφή μέτρησε ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς μετά τον Νορντίν Άμραμπατ και ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά και να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ από την Παρασκευή θα κορυφώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (18/2, 19:00) κόντρα στην Κηφισιά στην OPAP Arena, σε ένα ματς στο οποίο θα επιστρέψει και ο κόσμος της Ένωσης στις εξέδρες μετά το άνοιγμα των γηπέδων.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πρώτο από τα τέσσερα που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας -ακολουθούν τα παιχνίδια με Λαμία (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Άρης (εκτός)- στα οποία οι κιτρινόμαυροι στοχεύουν στο 4/4 για να μπουν τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή στη διαδικασία των play-offs που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα από χθες έχει δει τον Άμραμπατ να επιστρέφει στις προπονήσεις και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Κηφισιά, ενώ, όπως αναμενόταν, το ίδιο συνέβη σήμερα και με τον Μάνταλο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεπέρασε ένα μικρό διάστρεμμα που είχε αποκομίσει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και υπολογίζεται και αυτός κανονικά από τον «Πελάδο» για το ματς της Κυριακής, το οποίο δεδομένα θα χάσει ο Βίντα που έχει δηλωθεί να εκτίσει.

Ο Βίντα εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί και πραγματοποιεί πρόγραμμα αποφόρτισης αυτές τις μέρες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Ρότα, ο οποίος όπως διαβάσατε, είχε επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Ο Πόνσε απουσιάζει λόγω του προσωπικού θέματος που του έχει προκύψει, τη στιγμή που ο Αλμέιδα περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες τόσο τον Φερνάντες, όσο και τον Σιμάνσκι να επανέλθουν και αυτοί στις προπονήσεις, με τον Πολωνό χαφ να... σπάει τα κοντέρ και να ξεπερνάει γρηγορότερα του αναμενομένου τον τραυματισμό του.

Στο ματς με την Κηφισιά δεν αποκλείεται ο Λιούμπισιτς να πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Γιόνσον. Στο κέντρο της άμυνας είναι πιθανό να επανέλθει ο Μουκουντί, ενώ και ο Μήτογλου απόντος του Βίντα λογικά θα ξεκινήσει στη θέση του δεξιού στόπερ με τον Στάνκοβιτς στην εστία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει αν ο Αλμέιδα δώσει σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι θέση βασικού στον Ραντόνια στα δεξιά της άμυνας, τη στιγμή που στο αριστερό άκρο υπάρχει πλέον εκτός του Πήλιου και ο Χατζισαφί.

Μεσοεπιθετικά στα άκρα ο Γκατσίνοβιτς από την αριστερή πλευρά έχει πάντα το προβάδισμα, δεξιά ο Άμραμπατ που επανήλθε διεκδικεί θέση με τον Ελίασον, στην κορυφή ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να διατηρηθεί, ενώ μένει να φανεί η επιλογή στη θέση πίσω από τον φορ καθώς ο Τσούμπερ όλο το προηγούμενο διάστημα έχει πάρει πολλά σερί ματς ως βασικός και υπάρχουν διάφορες επιλογές διαθέσιμες όπως ο Αραούχο, ο Μάνταλος ή ο Πισάρο. Αυτές θα μπορούσαν να είναι οι πρώτες σκέψεις του «Πελάδο» αν και όλα αυτά θα φανούν στις δύο προπονήσεις που απομένουν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα