Καρβαλιάλ: «Πρέπει ο Ολυμπιακός να ελέγχει τα παιχνίδια, μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»

Καρβαλιάλ: «Πρέπει ο Ολυμπιακός να ελέγχει τα παιχνίδια, μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και για την πίεση που δέχθηκε μετά το 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έφτασε στο τρίποντο με εύκολο τρόπο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στάθηκε στο αποτέλεσμα, στο τρίποντο αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στους νέους παίκτες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν θετικά και αρνητικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σήμερα υπήρχαν θετικά πράγματα, βάλαμε τρία γκολ, αλλά μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά ο Ολυμπιακός όταν κερδίζει 2-0 θα πρέπει να είναι πιο σίγουρος, για να έχει ένα πολύ πιο ήρεμο παιχνίδι. Εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ και αυτό δεν ήταν καλό. Πρέπει ο Ολυμπιακός να ελέγχει τα παιχνίδια».

Για το ντεμπούτο των Όρτα και Τσικίνιο: «Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω τους παίκτες. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά όπως σε όλα τα ματς. Η προσαρμογή των νέων πηγαίνε καλά. Αναλύουμε τα ματς και πρέπει να δούμε πώς θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα