Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στον... πυρετό του Μπακασέτα τα social media της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στον... πυρετό του Μπακασέτα τα social media της ΠΑΕ

Στον... πυρετό του Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός, «B»ig day για το «τριφύλλι»

bet365

Ημέρα άφιξης Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» άρχισαν ήδη από νωρίς να μπαίνουν στο mood μέσω ανάρτησης που έκαναν στα social media τους.

Ο Τάσος Μπακασέτας έρχεται σήμερα στο βράδυ στην Ελλάδα (20:15) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και η πράσινη ΠΑΕ κινείται ήδη στους ρυθμούς του, δίνοντας το έναυμα μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media της.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία όπου υπάρχει ένας παίκτης-σκιά μ' ένα τριφύλλι στο στήθος και πίσω του γράφει «Loading» ενώ στην λεζάντα έγραψε «It's gonna be a ''B''ig day» τονίζοντας το γράμμα «Β» και προδίδοντας έτσι ότι πρόκειται τον Έλληνα επιθετικό μέσο.

Ο Τάσος Μπακασέτας, που έπαιξε χθες το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ, έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για συμβόλαιο 2,5 ετών μέχρι το καλοκαίρι του 2026, εξασφαλίζοντας παραπάνω από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τον ίδιο σ' ένα τρομερό deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα