Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ: Η θεμελίωση του νέου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη (pics-vid)

Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ: Η θεμελίωση του νέου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη (pics-vid)

Ο Αγγελος Αναστασιάδης στη θεμελίωση του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ

bet365

Μεγάλη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς το πρωί της Παρασκευής (19/1) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της έκτασης του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη.

Το πρωί της Παρασκευής (19/1) τελέστηκε ο αγιασμός της έκτασης όπου θα ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ο αγιασμός της έκτασης σηματοδότησε την έναρξη των εργασιών, για το νέο αθλητικό κέντρο που θα ανεγερθεί στην νεοαποκτηθείσα έκταση 150 στρεμμάτων, δώρο της οικογένειας Σαββίδη στον σύλλογο του «Δικεφάλου», στην 8η οδό του αγροκτήματος Ταγαράδων.

Το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στην σημερινή εκδήλωση, με τους Μάκη Γκαγκάτση, Άγγελο Αναστασιάδη, Κυριάκο Κυριάκο, Μαρία Γκοντσαρόβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Κώστα Φωτιάδη να βρίσκονται εκεί εκ μέρους της ΠΑΕ, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή μαζί με τον Άκη Μπεκιάρη και τους βετεράνους της ομάδας, Κώστα Ιωσηφίδη, Κούλη Αποστολίδη, Χρήστο Τερζανίδη, Μλάντεν Φούρτουλα, Γιώργο Κωστίκο, Κώστα Ορφανό και Κώστα Λαγωνίδη.

Το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι Χρήστος Καρυπίδης, Αντρέ Βιεϊρίνια, Στέφαν Σβαμπ, Χάρης Τσιγγάρας, Γιάννης Μιχαηλίδης, και οι Κυριάκος Γιαξής, Δημήτρης Πανίδης, Παναγιώτης Παναγιώτου από τη δεύτερη ομάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, εκεί, ήταν και ο πιο πιστός φίλος του «Δικεφάλου», Γιαννάκης μαζί με τον πατέρα του.

Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει σ’ αυτόν τον χώρο»

O Άγγελος Αναστασιάδης, μεταφέροντας τις ευχαριστίες του Ιβάν Σαββίδη προς όλους αυτούς που εδώ και ένα χρόνο προσέφεραν ώστε να δημιουργηθεί αυτός ο χώρος για τον ΠΑΟΚ, στην ομιλία του στάθηκε στην τεράστια προσφορά του ομογενή επιχειρηματία στον σύλλογο.

«Για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής και από την στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης το κάνει πραγματικότητα, είμαι βαθιά συγκινημένος και δεν έχω λόγια για να τον ευχαριστήσω. Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα από έναν άνθρωπο που έχει στόχο να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο, έναν άνθρωπο έντιμο δίχως… παρενέργειες, αυτός ο άνθρωπος έχει καθαρές σκέψεις όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Ελλάδα», είπε ο β’ αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς αυτόν τον άνθρωπο προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να τον μειώσουν περνώντας διαφορετικά μηνύματά προς τον κόσμο για ότι έχει προσφέρει στην Ελλάδα και την Εκκλησία. Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει στο χώρο αυτό. Εδώ θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο που δεν θα υπάρχει στα Βαλκάνια, το καλύτερο της Ευρώπης».

Το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, από την πλευρά του τόνισε: «Να ευχαριστήσουμε τον Ιβάν Σαββίδη, που υλοποιεί μια ακόμη υπόσχεση. Το νέο αθλητικό κέντρο θα αποτελέσει την αμαξοστοιχία της ομάδας και μεγάλος στόχος είναι, πλέον, το νέο γήπεδο. Όταν γίνει κι αυτό πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ θα ανοίξει τα φτερά του και θα πετάξει πολύ ψηλά».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του δύο ανθρώπους, τον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Κώστα Φωτιάδη που έτρεξαν ένα χρόνο προκειμένου να γίνει πράξη αυτό το όνειρο για την «ασπρόμαυρη» οικογένεια. «Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό το τεράστιο έργο που θα γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα αφήσει μια τεράστια παρακαταθήκη στον σύλλογο», τόνισε ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ, που αναφέρθηκε και στη «Νέα Τούμπα» λέγοντας:

«Το επόμενο μεγάλο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα για το οποίο όταν θα έρθει η ώρα θα μάθει ο κόσμος τις όποιες εξελίξεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγινε και με το αθλητικό κέντρο».

Βιεϊρίνια: «Η καλύτερη επιλογή για το νέο σπίτι μας»

Το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια χαρακτήρισε ιδανική την επιλογή του σημείου για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου, το οποίο όπως είπε, θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες του «Δικεφάλου».

«Είναι μια μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Το αθλητικό κέντρο θα είναι ένα μικρό ασπρόμαυρο χωριό, εγώ που έχω ζήσει και τη Σουρωτή και τη Μεσημβρία, μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο σημείο όπου θα μπορούσε να δημιουργηθεί το νέο σπίτι του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι ήταν πιο σωστό να γίνει πρώτα το νέο προπονητικό κέντρο, που θα είναι το πρώτο βήμα για να γίνει ο ΠΑΟΚ ακόμη πιο μεγάλος. Θα είναι το νέο σπίτι μας».

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην ανάγκη διασύνδεσης του νέου προπονητικού κέντρου με τον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης – Μουδανίων και ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για την επιλογή να κατασκευάσει το προπονητικό κέντρο στην περιοχή, αλλά και τον Άγγελο Αναστασιάδη για την προσπάθεια του τελευταίου χρόνου.»

Το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Ο Δήμος θα συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει το έργο. Η διασύνδεση του χώρου με το δρόμο επί της Μουδανίων είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κάνει πράξη η Περιφέρεια ώστε να απογειωθεί το έργο, που σε λίγα χρόνια θα προσελκύσει κόσμο από ολόκληρη την πόλη και όχι μόνο φίλους του ΠΑΟΚ», υποστήριξε, ενώ από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, υποσχέθηκε ότι:

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα σταθεί δίπλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι προφανές ότι το νέο αθλητικό κέντρο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής. Αναβαθμίζεται ολόκληρη η περιοχή με ένα αθλητικό κέντρο που θα αποτελεί πόλο έλξης για πολλές ομάδες από το εξωτερικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα