Παναθηναϊκός: Το μοναδικό γκολ του Μπακασέτα και η επίδοσή του εναντίον του Τριφυλλιού (vid)

O Μπακασέτας πανηγυρίζει νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού

bet365

Τι είχε κάνει ο Τάσος Μπακασέτας στα ματς του Πανιωνίου και της ΑΕΚ εναντίον της... επόμενης ομάδας του; Το γκολ του, ο «κοινός παρονομαστής» Μαρίνος Ουζουνίδης και ο συνολικός απολογισμός του στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ηταν 13 Σεπτεμβρίου 2015. Πρώτη σεζόν του Τάσου Μπακασέτα στον Πανιώνιο μετά τη μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης. Τρίτη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό με 3-0 στο Φάληρο και νίκη με 1-0 στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή με το παρθενικό γκολ του «Μπάκα» στα κυανέρυθρα. Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από δυο τρίποντα επί Παναιτωλικού και Καλλονής, αλλά ακόμα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του μετά τον αλησμόνητο αποκλεισμό από την Καμπάλα στις 27 Αυγούστου.

Πρώτο ματς του Μπακασέτα εναντίον του Παναθηναϊκού: με τον Αστέρα δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ το Τριφύλλι! Στο 33' παίρνει φόρα και εξαπολύει μια από τις γνωστές «οβίδες» του με το αριστερό. Ο Λουκ Στιλ πιστεύει ότι μπορεί να μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά προφανώς έχει τόση δύναμη και τέτοια φάλτσα που γλιστρά από τα χέρια του και καταλήγει στα δίχτυα: 1-0 τελικό και η Νέα Σμύρνη στο πόδι! Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει τρελά το τρίποντο με τον καλύτερο Πανιώνιο των τελευταίων 15 ετών (Μασούρας, Μπουμάλ, Καρίμ, Κόρμπος, Ρισβάνης, Χατζηϊσαϊας) και αυτό το γκολ του στην πρώτη του εμφάνιση εναντίον του Παναθηναϊκού ήταν και το τελευταίο του!

Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του επί του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο

Μάλιστα με τον Πανιώνιο έμεινε αήττητος εναντίον του Τριφυλλιού (1-2-0 σε τρία ματς) ενώ ο απολογισμός του με την ΑΕΚ ήταν 2 νίκες - 2 ισοπαλίες - 2 ήττες. Φοβερή σύμπτωση: με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο των Κυανέρυθρων νίκησε τον Παναθηναϊκό, τον Μαρίνο Ουζουνίδη νίκησε δις ως παίκτης της Ενωσης (και κόουτς τον Μανόλο Χιμένεθ) ως αντίπαλος του Τριφυλλιού!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων σ' εκείνο το ματς του 22χρονου τότε Μπακασέτα...

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας (91’ Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ (86’ Βιγιάλμπα), Καραμάνος (73’ Μητρόπουλος).
Παναθηναϊκός: Στιλ, Ζέκα, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Λαγός (46’ Μαρινάκης), Πράνιτς, Αμπέντ (68’ Νίνης), Πέτριτς (46’ Καλτσάς), Καρέλης, Μπεργκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα