Ο λόγος που διαιτητής και VARίστας είπαν «όχι» στο πέναλτι του Βέρμπιτς!

Ο Αλ-Χακίμ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρέφερι Αλ-Χακίμ και ο VARίστας Μπέμπεκ θεώρησαν πως ο Βέρμπιτς έψαξε την επαφή με τον Πινέδα μέσα στην περιοχή, στη φάση που ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τόσο ο Σουηδός διαιτητής Αλ-Χακίμ, όσο και ο Κροάτης VARίστας Μπέμπεκ θεωρούν πως ο Βέρμπιτς στη συγκεκριμένη φάση έψαξε την επαφή με τον Πινέδα και αυτός ήταν ο λόγος που προχώρησαν γρήγορα παρακάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με το τι έλεγαν οι διαιτητές μετά το παιχνίδι, είναι πως η επαφή που υπάρχει είναι πολύ ελαφριά και πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού προσπάθησε να πάρει το πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση λίγα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα.

Αντιθέτως για το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, εκείνο της ισοφάρισης, πριν ο Γκατσίνοβιτς πέσει και ακουμπήσει την μπάλα με το χέρι παραχωρώντας τη στατική φάση στον Παναθηναϊκό, υπάρχει τράβηγμα του Μαντσίνι πάνω στον Σέρβο μεσοπιθετικό. Στην εξέλιξη έρχεται η ισοφάριση με τον Γεντβάι, όμως δεν δίνεται φάουλ πάνω στον Γκατσίνοβιτς (δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το 01:33).

Γενικότερα, αυτή είναι και η αίσθηση που υπάρχει και στην ΑΕΚ όσον αφορά τη διαιτησία του χθεσινού ντέρμπι, στο οποίο η Ένωση κατάφερε στο τέλος να αντιδράσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένα αποτέλεσμα του οποίου η εξέλιξη προφανώς και αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς μετά την ισοφάριση με το εύστοχο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία υπάρχει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η απίθανη διπλή ευκαιρία με Μάνταλο και Αραούχο, όπου θα είχε ολοκληρωθεί μια επική ανατροπή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα