Τζίμας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε»

Τζίμας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε»

tzimas

bet365

Ο Τζίμας μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ευχαρίστησε τον Λουτσέσκου για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί με φανέλα βασικού στην αναμέτρηση.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας, στις δηλώσεις του μετά την άνετη επικράτηση του Δικέφαλου επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0, ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί με φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ο Μπάμπα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και χαίρομαι που παίζω μαζί του. Βγάλαμε αντίδραση μετά την ήττα και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε. Στην ευκαιρία μου έπρεπε να βάλω γκολ και όχι να δώσω πάσα στον Τάισον. Στο ημίχρονο μας είπε ο Λουτσέσκου πως πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό στο δεύτερο. Πηγαίνουμε ματς με ματς και κοιτάμε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, συνεχίζω να δουλεύω σκληρά με ταπεινότητα για να γίνομαι καλύτερος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα