Τα συλλυπητήρια της οικογένειας του ΠΑΟΚ για την απώλεια του Στράτου Βουζούκου

Τα συλλυπητήρια της οικογένειας του ΠΑΟΚ για την απώλεια του Στράτου Βουζούκου

Ο Στράτος Βουζούκος

bet365

Εφυγε από τη ζωή ο Στράτος Βουζούκος, που υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από διάφορα πόστα τη δεκαετία του ‘90 και υπήρξε μέλος της διοίκησης του Πέτρου Καλαφάτη το 2001.

Ο Στράτος Βουζούκος υπήρξε ένα παθιασμένος ΠΑΟΚτσής. Υπηρέτησε ανιδιοτελώς την αγαπημένη του ομάδα από διάφορα πόστα και υπήρξε μέλος στη διοίκηση με πρόεδρο τον αείμνηστο Πέτρο Καλαφάτη το 2001, μια περίοδος που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Ολυμπιακού με σκορ 4-2.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έγραψε στα social media:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Βουζούκου, ενός πολύ αγαπητού μέλους της ασπρόμαυρης οικογένειας, την οποία υπηρέτησε παραγοντικά με ανιδιοτέλεια και πάθος. Καλό ταξίδι Στράτο...».

Από την πλευρά του ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, στους οικείους του Στράτου Βουζούκου, για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο Στράτος Βουζούκος ήταν ένα επίλεκτο μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, και πλέον θα απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα από ψηλά.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30, στα κοιμητήρια της Θέρμης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα