ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Μπάμπα, ανεβάζουν στροφές Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Μπάμπα, ανεβάζουν στροφές Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης

Newsroom
Ο Μπάμπα με τον Ζίβκοβιτς

bet365

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε ο Μπάμπα, με τους Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ευχάριστα για τον Ρασβάν Λουτσέσκου εν όψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, ο Μπάμπα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι τίθεται ξανά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Από την άλλη, θετικές είναι οι εξελίξεις και με τους Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη, καθώς αμφότεροι κατάφεραν να βγάλουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Α.Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος τους προγράμματος.

Την Δευτέρα (11.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα