ΑΕΚ: «Θέλει τον Ματσόκι της Σαλερνιτάνα», σύμφωνα με τους Ιταλούς (vid)

ΑΕΚ: «Θέλει τον Ματσόκι της Σαλερνιτάνα», σύμφωνα με τους Ιταλούς (vid)

Newsroom
Ματσόκι

bet365

Στην Ιταλία γράφουν για επαφές της ΑΕΚ, μέσω του Παναγιώτη Κονέ, με την Σαλερνιτάνα για τον Πασκουάλε Ματσόκι.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι αυτός που αναμένεται να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι επαφές της ΑΕΚ με ενδεχόμενους ή φερόμενους στόχους έχουν ξεκινήσει, τουλάχιστον όπως προκύπτει από την Ιταλία.

Χαρακτηριστικά, η εφημερίδα «Il Mattino» αναφέρει πως ο Παναγιώτης Κονέ έχει έρθει σε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή του ιταλικού συλλόγου, Ντε Σάνκτις. Όπως αναφέρεται, η Ενωση θέλει να αποκτήσει τον 28χρονο δεξιό μπακ ως μεταγραφή κι όχι με το καθεστώς δανεισμού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι άνθρωποι του ιταλικού κλαμπ αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να δεχτούν μια πρόταση αυτού του μεγέθους ώστε να φέρουν το μπάτζετ τους στα... ίσια. Πάντως, ο «δικέφαλος αετός» είναι διατεθειμένος να προσφέρει κάτι παραπάνω από 2.000.000 ευρώ όπως πάντα υποστηρίζει το ίδιο ρεπορτάζ.

Ποιος είναι ο Ματσόκι που θέλει η ΑΕΚ

Ο 28χρονος δεξιός μπακ (έχει παίξει και πολλά ματς ως αριστερό μπακ) ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπενεβέντο και στη συνέχεια πήγε στην Ελλάς Βερόνα, στην οποία έγινε επαγγελματίας το 2014. Στη συνέχεια πήγε δανεικός σε Μπελάρια Ίγκεα και Προ Πιατσέντζα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Ρίμινι, Πάρμα, Περούτζια, Βενέτσια. Η Σαλερνιτάνα (57 ματς, 2 γκολ, 7 ασίστ) τον απέκτησε ως δανεικό το 2022 και στη συνέχεια τον έκανε δικό της με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο ως το 2026.

Μάλιστα έχει αγωνιστεί με την εθνική Ιταλίας στο 0-2 με την Ουγγαρία για το UEFA Nations League Α στις 26/9 του 2022, ενώ ήταν στον πάγκο στο φιλικό με την Αλβανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα