Τσαούσης: «Στον ΠΑΣ Γιάννινα αδικούμε τους εαυτούς μας, δεν μας αξίζει η θέση που είμαστε»

Newsroom
tsaousis_eurokinisi

bet365

Ο Μάριος Τσαούσης τόνισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα στην κατάταξη και έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια και την πορεία του club στη σεζόν.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα από το Περιστέρι, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο. Ο Μάριος Τσαούσης υπογράμμισε μετά το παιχνίδι στη NOVA πως στον «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν αξίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Αρχικά του μεταφέρθηκε αν αισθάνεται «σωτήρας» επειδή αποσόβησε ένα γκολ στο 81', λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. «Οχι, δεν αισθάνομαι ότι είμαι MVP. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα να αποσοβηθεί ένα γκολ, έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο, ώστε να ισοφαρίσουμε μετά, κάτι που δικαιούμασταν βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Ολα τα παιδιά προσπαθούμε για το καλύτερο και δικαιούμασταν λίγο παραπάνω, βάσει της εικόνας μας στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε να νικήσουμε, αλλά και με την ισοπαλία προχωράμε και βλέπουμε», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μπακ.

Και συνέχισε. «Αδικούμε τους εαυτούς μας στο 100%. Πιστεύω ότι είμαστε ομάδα που αξίζει πολύ περισσότερα. Αυτό που βλέπω στη βαθμολογία δεν μας αξίζει ούτε μία στο εκατομμύριο. Για όλη την κατάσταση που υπάρχει, την ιστορία της ομάδας, τον κόσμο της, την ποιότητα που έχουμε, τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά, δεν μας αξίζει. Αλλά εμείς έχουμε φτάσει την ομάδα εδώ κι εμείς θα γυρίσουμε την κατάσταση».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα