Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/12) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το restart που θέλουν στον Ολυμπιακό, οι σκασμένοι παίκτες της ΑΕΚ, ο Ιωαννίδης στο πάνθεον και ο ΠΑΟΚ που γεμίζει τα ταμεία του με έσοδα ρεκόρ.

Restart θέλουν στον Ολυμπιακό

Sport Day: Restart: Αποφασισμένοι στου Ρέντη να γυρίσουν το διακόπτη έχοντας προηγουμένως διαβάσει με προσοχή τ' αγωνιστικά μηνύματα του αγώνα με τη Φράιμπουργκ. Στο πάνθεον ο Φώτης, χτυπιόταν ο Μαρθελίνιο με τον διεθνή φορ των πρασίνων. Υμνοι Πεπ για Ποστέκογλου, ενός καλού εκατομμύρια έπονται για ΠΑΟΚ.

Live Sport: Είναι εδώ! Μπρινιόλι, Βιλένα και Αϊτόρ έδειξαν ότι ο ΠΑΟ μπορεί να ποντάρει στην κλάση τους. 2 δρόμους έχει η ζωή... Η απόφαση Μαρινάκη, οι εισηγήσεις Κορδόν και Πέντρο Άλβες.Θρίαμβος αξίας 7 εκατ. ευρώ για ΠΑΟΚ. Ατυχία και τώρα... Αρης στην ΑΕΚ.

Φως των Σπορ: Το χρονικό του Βατερλώ στο Φράιμπουργκ. Αντίστροφη μέτρηση. Εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων της ΠΑΕ για Μαρτίνεθ και αυτοκριτική στου Ρέντη. Κάνααν - Πίτερς: Το δίδυμο της φωτιάς. Κληρώνει στη Γερμανία απόψε στις 19.00 η κλήρωση των έξι ομίλων του Euro. Παρούσα ως επιλαχούσα η Ελλάδα.

Πρωταθλητής: Στο απροχώρητο - Για να συνέλθει η ομάδα θέλει... ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ τώρα! Φορτούνης στους συμπαίκτες του: «Δεν πάει άλλο έτσι!». Μαρτίνεθ: «Εγώ φταίω». Πιστεύουν στο θαύμα στην Τόπολα. Προτάθηκε ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Άλβες άμεσα στο τιμόνι.

«Η κλοπή του αιώνα στο ΑΕΚ-Μπράιτον»

Ωρα των Σπορ: Η κλοπή του αιώνα. Μέχρι κι ο αγγλικός Τύπος σοκαρίστηκε και παραδέχτηκε πως η Μπράιτον έκλεψε το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ υποκλίνονται σε ΑΕΚ και Αλμέιδα. Επικό σχόλιο από τον απεσταλμένο της Sun: Η μεγαλύτερη ληστεία στην Αθήνα, 200 χρόνια μετά τα μάρμαρα που πήρε ο Έλγιν. Σκασμένοι οι παίκτες που δεν δικαιώθηκε η εμφάνισή τους.

Metrosport: PAOK Uber Alles. Ταπείνωσε τους Γερμανούς, είναι η μόνη ελληνική ομάδα που πήρε πρόκριση έτσι. Εχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στους ομίλους από όσους ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μαζί! Ανεβάζει την Ελλάδα στο ranking της UEFA.Εσοδα ρεκόρ για το δικέφαλο του Βορρά. Σάπι μπορείς, το μήνυμα του Μάντζιου στον Σουλεϊμάνοφ για περισσότερη ουσία με καλύτερες τελικές ενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα