Η συζήτηση των παικτών μετά τη Φράιμπουργκ: «Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και θα γυρίσουμε το κλίμα»

Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων μετά τη Φράιμπουργκ

bet365

Με πρωτοβουλία των αρχηγών του Ολυμπιακού και έμπειρων παικτών όπως ο Κώστας Φορτούνης, μετά τον διασυρμό από την Φράιμπουργκ έγινε κουβέντα με τη μορφή αυτοκριτικής και ζητούμενο την αφύπνιση και την αλλαγή κλίματος!

Δεν ήταν μόνο όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ρέντη την Παρασκευή. Από την πλευρά τους οι παίκτες που σαφώς δεν ήταν ευχαριστημένοι από ένα τέτοιο 5-0 με τη Φράιμπουργκ συζήτησαν μεταξύ τους μετά από πρωτοβουλία των αρχηγών. Ο Φορτούνης - που ήταν εκείνος που έκανε την κίνηση για να πάνε οι παίκτες στον κόσμο μετά τον αγώνα στη Γερμανία - ήταν ένας εκ των παικτών που πήρε τον λόγο (καθότι μίλησαν αρκετοί).

Ο «Φόρτου» - που ήταν ξεκάθαρος ότι όλο αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο - σχολίασε ανάμεσα στα άλλα ότι «έχουμε μπει σε μία δύσκολη κατάσταση. Σε δύσκολη φάση και φταίμε όλοι για αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει για τα καλά.

Πρέπει να πάρουμε τα... πάνω μας αγωνιστικά για τα καλά. Να αφυπνιστούμε και να σταματήσουμε όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για εμάς. Οφείλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να πάμε με νίκες από εδώ και πέρα».

Από πιο μεγάλους και έμπειρους σε ηλικία παίκτες μίλησαν και οι Ιμπόρα, Γιόβετιτς και Ελ Αραμπί. Ο Μαυροβούνιος επέμενε στο ότι «πρέπει να κοιτάξουμε στο επόμενο ματς να είμαστε καλοί και γενικότερα να βγάλουμε αντίδραση. Να δούμε τι δεν πήγε καλά και να το αλλάξουμε». Ο Ιμπόρα τόνισε την ανάγκη να συνεχίσει η ομάδα ενωμένη.

Ο Ελ Αραμπί από μέρους του επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά δεν νοείται να τα παρατάμε. Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και θα πετύχουμε. Έτσι θα το γυρίσουμε το κλίμα σε σχέση με την εικόνα μας και τα αποτελέσματά μας. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον ακόμα πιο πολύ». Οι παίκτες του Ολυμπιακού γενικά έχουν ξανακάνει ανάλογες κουβέντες φέτος μετά από άσχημα αποτελέσματα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα