Τσιγγάρας: «Εκτιμώ τον Πάμπλο Γκαρσία, φανταστικό το κλίμα στην Εθνική»

Τσιγγάρας: «Εκτιμώ τον Πάμπλο Γκαρσία, φανταστικό το κλίμα στην Εθνική»

Newsroom
tsiggaras_intime

bet365

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον ίδιο, αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία που θα επιστρέψει ως αντίπαλος στην Τούμπα.

Τον Πανσερραϊκό θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (19:30) ο ΠΑΟΚ και ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στη NOVA για το ματς με τα «λιοντάρια», για τον Πάμπλο Γκαρσία που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Τούμπα αλλά και τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα θα πρέπει να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες, να πάρουμε τον αέρα να είμαστε γρήγοροι με την μπάλα, να επιτεθούμε όταν βρούμε ελεύθερους χώρος να τους πάρουμε κι από κει και πέρα στην άμυνα να είμαστε συμπαγής να είμαστε καλά αμυντικά και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο, ήταν από τους πρώτους μου προπονητές, σίγουρα ξέρει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, είναι μέρος της ιστορίας του, αλλά από κει και πέρα είναι ένας προπονητής που θα κοιτάξει το καλό της ομάδας του κι εμείς θα κοιτάξουμε το καλό της δικής μας ομάδας».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω είτε από άλλες ομάδες είτε παλιά μπορεί να έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες. Από κει και πέρα το κλίμα είναι φανταστικό στην Εθνική πιστεύω ότι αυτό το άξιζαν τα παιδιά άξιζαν γενικότερα να κάνουνε μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με τη Γαλλία νομίζω ότι τα καταφέραμε αποδείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί πέρα και θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια στο Μάρτιο. Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον θέλω να αφοσιώνομαι στο παρόν να δουλέψω αυτός είναι ο στόχος μου να δουλέψω όσο μπορώ και από κει και πέρα όπως τα φέρει ζωή».

Για το γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν σκέφτομαι το μέλλον αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό μετά την Άιντραχτ, κοιτάμε τον Πανσερραϊκό και όλα τα παιχνίδια σιγά-σιγά θα έρθουν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα