Ολοκαίνουργιες αποδόσεις* για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Newsroom
σ
Μετά την 11η αγωνιστική, το ενδιαφέρον τονώνεται ξανά.

Η Stoiximan Super League ολοκλήρωσε την 11η της αγωνιστική, το δείγμα γραφής είναι πλέον σημαντικό και οι αποδόσεις για το μακροχρόνια στοιχήματα είναι και πάλι στη ζωή μας.

Η νίκη του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, η 9η ως τώρα στη σεζόν, ήρθε απέναντι στην Κηφισιά. Η εκτός έδρας επικράτηση των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τους τοποθετεί στο 2.75 στη Stoiximan για κατάκτηση πρωταθλήματος, από το 4.85 που βρίσκονταν μέχρι πριν λίγο καιρό.

Η απώλεια βαθμών δεν αποτελεί συνήθειο τελευταία για τους «πράσινους» οπότε η εικόνα τους, μοιάζει για την ώρα συμπαγής.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια της περυσινής σεζόν, έχει απόδοση 3.00 από 3.50, για να κάνει το back to back στη Stoiximan Super League, ενώ ο Ολυμπιακός ακολουθεί με απόδοση 3.50 από το 1.85 που βρισκόταν.

Η Ένωση νίκησε τη Λαμία με σκορ 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεπερνώντας την πικρία που άφησε συναισθηματικά ο αγώνας με τη Μαρσέιγ για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά, είχε επίσης λόγους να ανασυνταχθεί μετά την ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ και αυτό επετεύχθη στην Αρκαδία με το 0-2 σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα που έχει και τη μεγαλύτερη μεταβλητότητα στην απόδοσή της, στα μακροχρόνια στοιχήματα για κατάκτηση τίτλου, είναι από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει, παρά τις κατά καιρούς δικές της ασυνέπειες στα παιχνίδια, πάρει πολύ μεγάλες νίκες, ενώ δεν αγνοείται και η πορεία που καταγράφει στο Europa Conference League.

Άρα, το 9.00 με το οποίο θα ανταμειφθούν οι παίκτες που θα δουν από τώρα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, έρχεται σε αντιπαραβολή με το 13.50 που προυπήρχε, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν, υπήρχαν αποδόσεις και γύρω από το 20.00 για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η νίκη το Σαββατοκύριακο ήρθε επί του Παναιτωλικού με 2-1.

Αυτό που μένει ως μια σαφής πραγματικότητα είναι το εξής. Η εικόνα της Stoiximan Super League είναι τόσο απρόβλεπτη από αγωνιστική σε αγωνιστική, που κάνει τις αγορές για κατάκτηση πρωταθλητή να μοιάζουν ως μια μεγάλη στοιχηματική πρόκληση.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα