Ο ρεπόρτερ της Μίλαν από το 'Tuttomercatoweb' στο Gazzetta: «Η ασίστ του Κωνσταντέλια κόντρα στην ΑΕΚ... εξηγεί γιατί τον θέλει ο Μαλντίνι»

Νότης Χάλαρης
Ο ρεπόρτερ της Μίλαν από το 'Tuttomercatoweb' στο Gazzetta: «Η ασίστ του Κωνσταντέλια κόντρα στην ΑΕΚ... εξηγεί γιατί τον θέλει ο Μαλντίνι»

bet365

Για το ενδιαφέρον της Μίλαν προς το πρόσωπο του Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά και τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε εκείνον αναφέρθηκε στο Gazzetta ο ρεπόρτερ των «ροσονέρι» στο Tuttomercatoweb, Αντονέλο Γκιόια.

Δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να του στερήσει το άτυπο βραβείο της καλύτερης ασίστ της σεζόν. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μπορεί να ήταν πεσμένος στο έδαφος και ανάμεσα σε Ρότα, Σιμάνσκι και Γιόνσον αλλά κατάφερε να κάνει κοντρόλ με το ποδί, ένα ακόμα με το στήθος και στη συνέχεια μία πάσα ακριβείας στον Νάρεϊ για το 1-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν περιγράφεται με λόγια η συγκεκριμένη φάση αλλά μπορεί άνετα να μεταφραστεί ως μία σπάνια και γεμάτη φαντασία στιγμή. Όλα αυτά έρχονται λίγα 24ωρα αφότου έγινε γνωστό από την Ιταλία ότι η Μίλαν κοιτάει με πολύ έντονο τρόπο την περίπτωσή του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ρεπόρτερ των «ροσονέρι» στο ιταλικό Tuttomercatoweb, Αντονέλο Γκιόια, μίλησε στο Gazzetta και αναφέρθηκε στην περίπτωση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, στο story που υπάρχει μέχρι στιγμής και οι λόγοι του... κλικ στον σύλλογο.

- Πείτε μου τι γνωρίζετε για την υπόθεση του Κωνσταντέλια και της Μίλαν...

«Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι συνάδελφοι μου στο tuttomercatoweb, η Μίλαν παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού χαφ, Γιάννη Κωνσταντελιά. Ο Πάολο Μαλντίνι θα κινηθεί για τον παίκτη και έχει διαθέσιμο ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια για να προσφέρει στην ελληνική ομάδα. Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής είχε ήδη επαφή με τον Ζοσέ Μπότο»

- Πώς προέκυψε το ενδιαφέρον της Μίλαν;

«Η Μίλαν θέλει να συνεχίσει το ταλαντούχο και ποιοτικό νέο έργο που έχει εδώ και χρόνια, κάτι που ξεκίνησε με τον Έλιοτ και τώρα συνεχίζεται από τον νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου. Ανέκαθεν ο σύλλογος έβλεπε και παρακολουθούσε νεαρούς ποδοσφαιριστές».

- Τι σας αρέσει περισσότερο σε εκείνον;

«Μου αρέσει το ταλέντο του γενικά αλλά και το πώς αγγίζει την μπάλα. Τα χαρακτηριστικά που έχει αρέσουν πολύ στο σκάουτινγκ της Μίλαν και έχει ένα ενδιαφέρον πακέτο για την ιταλική ομάδα».

- Είναι μία περίπτωση που θα βοηθήσει τη Μίλαν εφόσον αποκτηθεί;

«Είναι ακόμη νωρίς για να κρίνουμε το πώς μπορεί να βοηθήσει τη Μίλαν... Πιστεύω ότι, αν η συμφωνία υλοποιηθεί, ο Κωνσταντέλιας δεν θα είναι η πρώτη επιλογή, καθώς ο Πιόλι έχει ήδη σπουδαίους παίκτες σε αυτόν τον ρόλο, όμως μιλάμε για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

- Ποιον ποδοσφαιριστή σας θυμίζει ο τρόπος παιχνιδιού του;

«Δεν θα ήθελα προσωπικά να τον συγκρίνω με κάποιον γιατί θεωρώ πώς κάνει κακό για τα ταλέντα και να τα συγκρίνουμε... Ο Κωσταντέλιας είναι πολύ ταλαντούχος αλλά έχει πολλά ακόμα να μάθει και χρειάζεται ακόμα χρόνο για να μεγαλώσει, ακόμα και σωματικά. Ως προς τα χαρακτηριστικά, μπορώ να θυμηθώ αρκετούς παίκτες που έκαναν μεγάλη καριέρα. Από το πώς τρέχει μέχρι το πώς αγγίζει την μπάλα... Ας κάνουμε υπομονή όμως».

- Ο ΠΑΟΚ ζητάει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. Θεωρείτε πώς η Μίλαν είναι διατεθειμένη να το δώσει;

«Δεν νομίζω αλλά η Μίλαν θα ψαχτεί επίμονα για τη θέση του Κωνσταντέλια μόνο εφόσον φύγει ο Ντίαθ και κάποιος άλλος μεσοεπιθετικός όπως ο Αντλί ή ο Μεσσίας».

- Ένα σχόλιο για την απίθανη ασίστ στο ματς με την ΑΕΚ...

«Είναι μία ασίστ που... εξηγεί το ενδιαφέρον της Μίλαν. Στον Πάολο Μαλντίνι αρέσουν πολύ οι παίκτες που έχουν αυτή την κλάση, αυτό το ταλέντο, αυτή τη φαντασία... Τότε, είναι ξεκάθαρο για εκείνον. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αριθμοί και τα... μαγικά αλλά πρέπει να έχεις πολλά άλλα χαρακτηριστικά για να παίξεις σε πολύ υψηλό επίπεδο σαν αυτό της Μίλαν. Φυσικά, όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι ο Κωνσταντέλιας είναι πολύ ταλαντούχος...»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα