Ολυμπιακός: Ο Ραμόν κοντράρει ανοιχτά τον Ρέαμπτσιουκ για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ραμόν κοντράρει ανοιχτά τον Ρέαμπτσιουκ για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ είναι ένας παίκτης που δείχνει ικανός να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον διεθνή Μολδαβό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Ο Ραμόν έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας του Ολυμπιακού διαθέτοντας ένταση, ταχύτητα στο παιχνίδι του αλλά και ορισμένα καλά επιθετικά χαρακτηριστικά. Απέναντι στον Παναιτωλικό μπορεί να βρέθηκε μέσα σε φάση όπου ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ (στο 2-1 με το διώξιμό του) όμως είχε συμμετοχή στη φάση με το τέρμα του Κανός και γενικά έδειξε διάθεση, είχε τρεξίματα και έβγαλε ένα αρκετά καλό πρόσημο.

Η εικόνα του νεαρού Βραζιλιάνου αριστερού μπακ έχει την προοπτική να δημιουργήσει έναν δυνατό εσωτερικό ανταγωνισμό με τον Ρέαμπτσιουκ και ακόμα και να τον αφήσει εκτός της αρχικής 11άδας. Ο δε Ραμόν έχει πιθανότητες να είναι βασικός και στο Λαμία - Ολυμπιακός και εάν συμβεί αυτό θα είναι το 2 σερί του ματς στην αρχική 11άδα.

Ο Μολδαβός διεθνής - που από τότε που αποκτήθηκε (το 2021) παίζει σερί και σίγουρα η διαχείρισή του δεν υπήρξε και η καλύτερη δυνατή - έχει φέτος 33 ματς με 5 ασίστ. Βρίσκεται σε μία χρονική περίοδο όπου δεν είναι και στα καλύτερά του, οπότε ο Ραμόν Λίμα δείχνει μία καλή επιλογή για αριστερά ακόμα και για να καθιερωθεί ως βασικός στο προσεχές διάστημα. Στα 21 του χρόνια ο Ραμόν Λίμα έχει κάνει 4 ματς με τον Ολυμπιακό. Άλλη επιλογή καθαρού αριστερού ακραίου μπακ στο ρόστερ - που να υπολογίζεται από τον Μίτσελ - δεν υπάρχει. Εάν πάμε σε άλλα πρόσωπα τότε θα είναι οι πειραματικές επιλογές των Βρουσάι και Ανδρούτσου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα