ΑΕΚ: Ήταν έτοιμος να υπογράψει ο Μπρουκς σύμφωνα με την Kicker

ΑΕΚ: Ήταν έτοιμος να υπογράψει ο Μπρουκς σύμφωνα με την Kicker

Newsroom
ΑΕΚ: Ήταν έτοιμος να υπογράψει ο Μπρουκς σύμφωνα με την Kicker

bet365

Για την περίπτωση του Άντονι Μπρουκς αναφέρθηκε το γερμανικό Μέσο που είχε φτάσει πολύ κοντά στην ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ κοίταξε την περίπτωση του Άντονι Μπρουκς για την ενίσχυση στη θέση του στόπερ, όμως δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Η «Kicker» αναφέρθηκε στην υπόθεση και έκανε λόγο για μία σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή, με τον έμπειρο αμυντικό να έχει συμφωνήσει να υπογράψει 3ετες συμβόλαιο με την Ένωση.

Εν τέλει το γεγονός πως η Χοφενχάιμ μπήκε στο κόλπο, έκανε τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει την καριέρα του στον γερμανικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Μπρούκς και ο μάνατζερ του το χειμώνα και αναζήτησαν έναν κατάλληλο σύλλογο όπου ο έμπειρος αμυντικός θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ξαναβρεί το ρυθμό του. Στην πραγματικότητα, βρήκαν αυτό που έψαχναν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, ο Μπρουκς επρόκειτο να μετακομίσει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο και μάλιστα λέγεται ότι υπήρχε ήδη τριετές συμβόλαιο έτοιμο για υπογραφή. Μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι η Χόφενχαϊμ. Έτσι ο Μπρουκς άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή. Εκείνη τη περίοδο η Χόφενχαϊμ είχε έναν βαθμό από τα τελευταία παιχνίδια του πρώτου μισού της σεζόν με Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγάρδη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα