Κούγιας για απόφαση Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου...δικαιώθηκαν οι πελάτες μου τα δοκάρια»

Newsroom
Κούγιας για απόφαση Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου...δικαιώθηκαν οι πελάτες μου τα δοκάρια»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας, που ήταν ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, στην υπόθεση με τα δόκαρια στον αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε με γραπτή του δήλωση πως η «δικαίωση των πελατών του των δοκαριών» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Ο γνωστός ποικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της ομάδας του Περιστερίου στην δίκη για την γνωστή υπόθεση με τα δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, Αλέξης Κούγιας δημοσιοποίησε γραπτή του δήλωση κι έκανε λόγο πως το αποτέλεσμα της δίκης αυτής και η αθώωση του Ατρομήτου πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Σήμερα είχα τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου. Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου, δικαιώθηκαν. Ο αγώνας δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις συνταγές Ηλιούπολης, αλλά και το συνεργείο των νέων «Φιλιππινέζων» διαιτητών των συνεχιστών της ιστορικής «παράγκας» που ο κ. Μπένετ και οι συνεργοί του ορίζουν κάθε Κυριακή, για να κονομάνε, αντί να τους στείλει σπίτι τους,
κατεξευτελίστηκαν.

Το αποτέλεσμα του δικαστικού αγώνος ήταν, μετά από μια ζωντανή διαδικασία , υπό την προεδρία τακτικού Δικαστού: ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ, ΜΑΝΟΥΧΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ κα ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ: 12 – 0.

Περαστικά και εις άλλα με υγεία.

ΥΓ. Στο επόμενο παιχνίδι που θα θέλουνε να αναβληθεί, πρέπει να ακολουθήσουνε την παλιά συνταγή της συμμορίας της Ηλιούπολης που είναι το κόψιμο των δοκαριών. Συγχαρητήρια στους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα