Τα «συγχαρητήρια» της Πόρτο στον Παναθηναϊκό και ο Κυριόπουλος

Τα «συγχαρητήρια» της Πόρτο στον Παναθηναϊκό και ο Κυριόπουλος

Νίκος Αθανασίου
Τα «συγχαρητήρια» της Πόρτο στον Παναθηναϊκό και ο Κυριόπουλος

bet365

Οι άνθρωποι της Πόρτο είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα για την εικόνα του Παναθηναϊκού αλλά και για τη φιλοξενία στη Λεωφόρο ενώ ο τεχνικός των «δράκων», Νούνο Καπούτσο, έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Κυριόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τη Πόρτο στη φάση των 16 του Youth League και εκτός από το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας για την εμφάνιση και την προσπάθεια, κέρδισε τα μπράβο και των ανθρώπων της πορτογαλικής ομάδας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Λεωφόρο που βρήκε τους «δράκους» στα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων τα είπαν για κάμποση ώρα και τα στελέχη της Πόρτο είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν για την αγωνιστική εικόνα των «πρασίνων» αλλά και για τη φιλοξενία στην Αθήνα και τη Λεωφόρο που είχαν ετοιμάσει τα στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ.

Από κει και πέρα, ο προπονητής της Πόρτο και διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νούνο Καπούτσο, ξεχώρισε τον Γιώργο Κυριόπουλο και έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού εξτρέμ, ο οποίος ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του Βαγγέλη Σάμιου και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα της ιβηρικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα