Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι οι παίκτες των Ερυθρόλευκων τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι οι παίκτες των Ερυθρόλευκων τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι οι παίκτες των Ερυθρόλευκων τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

bet365

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 αφήνοντας λουλούδια στο μνημείο στο Καραϊσκάκη, παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της «Θύρας 7» τίμησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και σύσσωμη η οικογένεια των Πειραιωτών. Άπαντες βρέθηκαν σήμερα (04/02) το μεσημέρι στο φαληρικό στάδιο και άφησαν λουλούδια στο μνημείο, έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ομάδας απέτισαν φόρο τιμής στα 21 αδικοχαμένα παιδιά που «έφυγαν» την 8η Φλεβάρη του 1981, στη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού.

Το ετήσιο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν είναι ικανά να σβήσουν από τις μνήμες μας τα θύματα της Θύρας 7. Στις 8 Φεβρουαρίου 1981, εκείνη την αποφράδα ημέρα, ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας χτυπήθηκε από τη μεγαλύτερη τραγωδία που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Πέρασαν 42 χρόνια, αλλά οι 21 φίλαθλοι που έφυγαν τόσο άδικα, θα είναι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλη Βασιλειάδη, βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 και τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, αφήνοντας ένα λουλούδι.

Το ίδιο έπραξε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αποτιόντας φόρο τιμής. Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε.»

oly

oly2

oly3

ολυ 4

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα