Λαμία: Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Newsroom
Λαμία: Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του Πανουργιά Παπαϊωάννου

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, γνωστοποίησε το γεγονός μέσω ποστ που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την κοπί της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έγραψε συγκεκριμένα:

«Η οικογένεια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο διοίκησης, ώστε μέσα στο 2023 η ομάδα της πόλης μας, η οποία μας έχει χαρίσει τόσες όμορφες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια, να πετύχει τους δύσκολους στόχους της!

Έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά και πολύ δρόμο. Πιστεύω όμως ότι και με την βοήθεια των φιλάθλων μας που βρίσκονται πάντα δίπλα μας, θα τα καταφέρουμε!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα