Όταν ο Μίχελ έβαζε πλάτη στον Κρούζλιακ για πέναλτι-σκάνδαλο που τον έστειλαν στο ψυγείο

Όταν ο Μίχελ έβαζε πλάτη στον Κρούζλιακ για πέναλτι-σκάνδαλο που τον έστειλαν στο ψυγείο

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος επιμένει μέσα από το blog του στο Gazzetta να παραθέτει δεδομένα σε σχέση με τον απίστευτο ορισμό διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Πάμε για Κρούζλιακ και Μίτσελ άλλο ένα!

Ακριβώς πριν δύο χρόνια, 14 Φεβρουαρίου του 2021. Πρωτάθλημα Σλοβακίας, 19η αγωνιστική: Τρέντσιν-Ντουνάϊσκα Στρέντα. Η Ντουνάισκα διεκδικεί το πρωτάθλημα από τηνν Σλόβαν Μπρατισλάβας. Διαιτητής ο Ιβάν Κρούζλιακ. Χάνει 1-2 η Ντουνάισκα, πέναλτι ο Κρούζλιακ στο 61’ και 2-2. Κάνει το 3-2 η Τρέντσιν στο 70’. Νέο πέναλτι ο Κρούζλιακ, 3-3 η Ντουνάισκα στις καθυστερήσεις. Μπορείτε να δείτε εδώ την κωμική απόφαση του Κρούζλιακ στο 6.30:

Τέσσερις ημέρες αργότερα: 18 φεβρουαρίου 2021. Πρώτα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Λιλ-Άγιαξ. Η Λιλ προηγείται 1-0 έως το 87ο λεπτό. Πέναλτι ο Κρούζλιακ υπέρ του Άγιαξ, 1-1. Δύο λεπτά μετά , στο 89’, ο Άγιαξ κάνει και το τελικό 1-2. Στη φάση του πέναλτι το VAR συμβούλεψε να ξαναδεί τη φάση γιατί είχε κάνει λάθος. Ο Κρούζλιακ πήγε και το είδε, αλλά επέμενε ότι υπήρχε πέναλτι σε μία φάση που δεν υπήρχε τίποτα και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβακίας τιμωρεί τον Κρούζλιακ με αποκλεισμό (ψυγείο) έξι αγωνιστικών και μετά τη λήξη της ποινής του σε υποβιβασμό στη Β κατηγορία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA) δεν τον όρισε ξανά σε παιχνίδι της ως το τέλος εκείνης της σεζόν.

a

Ο Λούμπος Μίχελ μία εβδομάδα μετά το Τρέντσιν-Ντουνάισκα 3-3 δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα Novy Cas και βάζει πλάτη στον Κρούζλιακ, τον οποίο ο Ολυμπιακός σε επίσημη ανακοίνωση του αποκάλεσε ψυχοπαίδι του Μίχελ. Η εφημερίδα γράφει στο άρθρο της για «σκανδαλώδη ετυμηγορία του διαδόχου του Μίχελ στη φάση του πέναλτι στην…παράταση».

Στη συνέντευξη του ο Μίχελ χαρακτήρισε «αυστηρή» την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Κρούζλιακ, λέγοντας επιπλέον: «Αν είχε δει διαφορετικά την κατάσταση από άλλη οπτική γωνία η, υπήρχε VAR είχε πάρει άλλη απόφαση. Παραδέχθηκε το λάθος του». Όταν δε είχε ερωτηθεί αν κινδύνευε η παρουσία του Κρούζλιακ στην τελική φάση του ΓΙΟΥΡΟ λίγους μήνες αργότερα (καλοκαίρι 2021), ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ (στην φωτό πανηγυρίζει γκολ του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη) είχε πει: «Όχι, δεν το πιστευω, από ένα λάθος». Ο Κρούζλιακ αποκλείστηκε από την ομάδα διαιτητών του ΓΙΟΥΡΟ 2021.

y

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του βλέποντας τα γεγονότα. Προσωπικά, στέκομαι πρωτίστως στα δεδομένα και αποφεύγω τα σχόλια.

Δεδομένο λοιπόν είναι ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει δύο ήττες στο πρωτάθλημα κι οι δύο με διαιτητές από την Ανατολική Ευρώπη: 1-2 από τον Άρη με Ούγγρο (Μπόγκναρ), 1-2 από τον ΠΑΟΚ με Λετονό (Τρεϊμάνις).

Δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός γλίτωσε την ήττα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την απόκρουση πέναλτι του Τζολάκη στο Χαριλάου με επίσης Ούγγρο διαιτητή (Βαντ).

Δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός φέτος με διαιτητές ξένους εκτός Ανατολικής Ευρώπης έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

a

Ερώτημα: ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μπένετ 9στη φωτογραφία με τον στενό του συνεργάτη πρώην διαιτητή Μάνταλο) γιατί μετά το ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-1 με τα δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ από το Βούλγαρο Καμπάκοφ, έχει φέρει στην ΑΕΚ Πορτογάλους και Πολωνούς διαιτητές στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της που την έπαιξαν ξένοι διαιτητές;

Θα δούμε και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός την προσεχή Πέμπτη για το Κύπελλο Πολωνό (φαβορί) η, Πορτογάλο (αουτσάιντερ) διαιτητή, όπως εγώ εκτιμάω;

Άσχετο: ίσως διαβάσατε ότι η μεταγραφή του Ζίγετς στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Τσέλσι χάλασε λόγω ενός γραφειοκρατικού λάθος από την Τσέλσι στο παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου! Και θυμήθηκα ότι το καλοκαίρι είχε χαλάσει η μεταγραφή του Μπακαγιόκο στον Ολυμπιακό λόγω πάλι γραφειοκρατικού λάθους από την Τσέλσι στο παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου!!! Πραγματικά δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνω. Είναι δυνατόν; Είναι τόσο ανίκανοι εκεί στην Τσέλσι η, το κάνουν επίτηδες;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.