Ολυμπιακός: Ο Superman Πασχαλάκης επιστρέφει στην Τούμπα για το πρώτο του ντέρμπι ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Superman Πασχαλάκης επιστρέφει στην Τούμπα για το πρώτο του ντέρμπι ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο 33χρονος διεθνής πορτιέρε μετά από 179 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ γυρίζει στην Τούμπα για πρώτη φορά ως αντίπαλός του σε ντέρμπι!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προφανώς και έκανε καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ παίρνοντας τίτλους και κάνοντας συνολικά 179 συμμετοχές μαζί του. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του και την εν γένει ποδοσφαιρική του πορεία.

Είναι η ομάδα στην οποία φάνηκε περισσότερο από ποτέ και έφτιαξε φυσικά για τα καλά το όνομά του. Αυτή τη φορά γυρίζει στην Τούμπα σε έναν άλλον ρόλο. Σε έναν άλλο αγωνιστικό ρόλο και με τη φανέλα άλλης ομάδας. Σε αυτόν του βασικού γκολκίπερ του Ολυμπιακού με τον οποίο έχει κάνει φέτος 14 αγώνες και έχοντας στιγμές όπως στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ με πολύ καλές και σημαντικές επεμβάσεις.

Ο - άλλοτε καθώς έχει αλλάξει σύλλογο - Superman του ΠΑΟΚ (εκεί απέκτησε το συγκεκριμένο προσωνύμιο) έχει δώσει 17 ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό ως παίκτης του. Συνολικά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχει 20 αγώνες έχοντας 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Τώρα όμως θα έχει μία άλλη αποστολή. Μία αποστολή καθόλου εύκολη με δεδομένο ότι επιστρέφει στην Τούμπα και μένει να φανεί το πώς θα αντιμετωπίσει η εξέδρα του ΠΑΟΚ και ενώ έχει ήδη γίνει αγαπημένος παίκτης των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Μία αποστολή να κρατήσει το μηδέν στην εστία του στο πρώτο ever ντέρμπι του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο τέτοιο μεγάλο παιχνίδι του. Θυμίζουμε πως στο ματς του Φαλήρου και το 1-2 του ΠΑΟΚ είχε παίξει βασικός ο Τζολάκης.

Από πλευράς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει ήδη δώσει τρία. Ένα εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό όπου... νικήθηκε στο τέλος από εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 1-1 και ένα με την ΑΕΚ όπου η αναμέτρηση έμεινε στο 0-0. Και βέβαια το παιχνίδι με το 1-0 (νίκη) με τον Άρη.

Δεδομένα υπήρξαν αγώνες όπου αποτέλεσε τον παίκτη - κλειδί των Πειραιωτών. Αυτό θα ισχύσει και τώρα έχοντας όμως να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο γήπεδο της Τούμπας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο έμπειρος πορτιέρε είναι αποφασισμένος να κάνει ένα πολύ καλό ματς και θέλει να φύγει νικητής από το ντέρμπι αυτό της Stoiximan Super League. Από αυτό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το θέλει αυτό το ματς και για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο ίδιος ο υψηλόσωμος γκολκίπερ έχει δείξει και με τις δηλώσεις του το πόσο καλά νιώθει από την αντιμετώπιση του κόσμου του Ολυμπιακού. Σε Match Programme της ΠΑΕ είχε δηλώσει ότι «πραγματικά αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου για αυτόν τον κόσμο».

Επίσης την περασμένη Κυριακή μίλησε για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος από τον κόσμο για την εμφάνισή του με τον ΟΦΗ και το γεγονός ότι άκουγε το όνομά του σε έναν ακόμα αγώνα στο φαληρικό γήπεδο: «Είναι πολύ όμορφο που μας αποθεώνει (ο κόσμος). Έδειξε ότι είναι μαζί μας. Εισέπραξα αυτή την αγάπη κι εγώ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το επόμενο ματς».

Για την Τούμπα και το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος: «Πίστη στις δυνατότητες και στο πλάνο μας μέχρι το τέλος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τελευταίο λεπτό. Θα πάμε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως τα υπόλοιπα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι». Με άλλα λόγια ο σχεδόν δίμετρος γκολκίπερ θα θέλει αυτό το ματς και για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα