Άρης: Μπήκαν οι τέσσερις αλλά παραμένει αμφίβολος ο Καμάτσο

Άρης: Μπήκαν οι τέσσερις αλλά παραμένει αμφίβολος ο Καμάτσο

Newsroom
Άρης: Μπήκαν οι τέσσερις αλλά παραμένει αμφίβολος ο Καμάτσο

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου… υποδέχθηκε τέσσερις ποδοσφαιριστές στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας σε αντίθεση με τον Ράφαελ Καμάτσο ο οποίος παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα (29/1, 19:30) με την ΑΕΚ.

Ο Βρετανός τεχνικός μπορεί πλέον να καταστρώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια το πλάνο του για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ καθώς η συμμετοχή των Νικολά Ενκουλού, Μπριάν Νταμπό στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αν μη τι άλλο σημαίνει και τη διαθεσιμότητά τους. Σε κομμάτι της προπόνησης συμμετείχαν και οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μόουζες Οντουμπάτζο οι οποίοι λογικά θα είναι στην αποστολή και θα φανεί αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αντιθέτως, ο Ράφαελ Καμάτσο παρέμεινε στο ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα επιστρέψει στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά τον Μάνου Γκαρθία, ο Ισπανός θα αναχωρήσει την Κυριακή (29/1) για την Ισπανία όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και αναλόγως θα γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα