ΑΕΚ: Έτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία για Άρη, χάνει το ματς ο Φερνάντες

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία για Άρη, χάνει το ματς ο Φερνάντες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία για Άρη, χάνει το ματς ο Φερνάντες

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό, προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη. Ελαφριά θλάση στον τετρακέφαλο ο Πάολο Φερνάντες που χάνει το παιχνίδι της Κυριακής.

Η ΑΕΚ μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που θα βρει απέναντί της τον Ολυμπιακό, στρέφει την προσοχή της στο ματς του πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής (29/1) με τον Άρη στην OPAP Arena, ένα παιχνίδι που θα της δώσει τη δυνατότητα με νίκη να πατήσει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή, περιμένοντας στη συνέχεια το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ένα καλό και ένα κακό νέο την Πέμπτη στα Σπάτα. Αρχικά ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης είδε τον Λιβάι Γκαρσία να προπονείται κανονικά, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό, χάνοντας το ματς με τον Ιωνικό. Κάτι που σημαίνει ότι με δύο ακόμα προπονήσεις τις επόμενες μέρες, ο 25χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο υπολογίζεται πλέον από τον Αλμέιδα για τον αγώνα με τον Άρη.

Το κακό νέο είχε να κάνει με τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού από το χθεσινό ματς με τον Πανσερραϊκό. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έδειξαν ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι χάνει δεδομένα το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Φερνάντες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, συνεπώς θα δείξει αν θα προλάβει τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, καθώς θα έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Δεδομένη φυσικά είναι η απουσία του Μοχαμαντί για τον αγώνα με τον Άρη και μένει πλέον να φανεί αν ο Ελίασον που προπονείται πλέον κανονικά μπει για πρώτη φορά στην αποστολή, με τον «Πελάδο» να έχει πλέον ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Σουηδό εξτρέμ, όσο και τον Γκατσίνοβιτς που έχει επιστρέψει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Δύο από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες των κιτρινόμαυρων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα