Κορμπεράν: «Δεν μετανιώνω καθόλου για την παρουσία μου στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Κορμπεράν: «Δεν μετανιώνω καθόλου για την παρουσία μου στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Κάρλος Κορμπεράν παραχώρησε συνέντευξη για την εξέλιξη της Γουέστ Μπρομ στα χέρια του και αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού ως διάδοχος του Πέδρο Μαρτίνς ήταν πολύ σύντομη καθώς μετά από 49 μέρες αφότου ανακοινώθηκε ο Ισπανός προπονητής αποχαιρέτησε τον ελληνικό σύλλογο.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο... τιμόνι της Γουέστ Μπρομ στην Championship και η εξέλιξη της ομάδας είναι τεράστια από τη μέρα που την ανέλαβε.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην «Mundo Deportivo» όπου μίλησε για τον τρόπο που λειτουργεί, το αγγλικό πρωτάθλημα, την περσινή κούρσα με τη Χάντερσφιλντ μέχρι τον τελικό ανόδου και φυσικά, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά στην ερώτηση αν μετάνιωσε για το κομμάτι του Ολυμπιακού: «Δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήταν μια εμπειρία που μου άφησε πολλά να μάθω ως προπονητής. Ήταν μια ομάδα που προερχόταν από μια άτυπη προετοιμασία, σε μια διαδικασία αλλαγής και έπρεπε να προσαρμοστεί. Υπάρχουν σύλλογοι στους οποίους μόνο τα αποτελέσματα σου δίνουν το χρόνο να αναπτύξετε μια ιδέα για το παιχνίδι, και το ξέραμε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τη συνέχεια που θέλαμε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα