Γκατούζο για τον Λάτο, στόχο του Ολυμπιακού: «Θεωρώ πως θα τελειώσει σε εμάς τη χρονιά»

Δημήτρης Τομαράς
Γκατούζο για τον Λάτο, στόχο του Ολυμπιακού: «Θεωρώ πως θα τελειώσει σε εμάς τη χρονιά»

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας της Βαλένθια και άλλοτε κόουτς των Νάπολι και Μίλαν αλλά και του ΟΦΗ τοποθετήθηκε για τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός, Τζενάρο Γκατούζο, τοποθετήθηκε για το μέλλον του Ισπανού αριστερού μπακ, Τόνι Λάτο, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ειδικότερα υπογράμμισε: «Θεωρώ πως ο Τόνι θα τελειώσει σε εμάς τη χρονιά και με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Μπορεί να μην είναι χαρούμενος με την πρόταση που του έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα αλλά εγώ δεν είμαι ο ιδιοκτήτης. Μπορώ να πω το τι σκέφτομαι όμως η απόφαση δεν είναι δική μου (εννοεί για το συμβόλαιο). Δεν είναι δικά μου τα χρήματα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα