G-Betting: Θα γίνει του... goal/goal

G-Betting G-Betting
G-Betting: Θα γίνει του... goal/goal
H Tετάρτη 21 Δεκέμβρη περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις στη Superleague.

Με φουλ αγωνιστική δράση, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, η οποία ξαναρχίζει μετά τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ.

Στις 15:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη. Οι Βοιωτοί έχουν μια νίκη σε πέντε εντός έδρας ματς, ενώ η ομάδα του Πάρντιου μετρά 2 σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις. Σκληρό ματς αναμένεται και παρόλο που η ποιότητα του Άρη δεν συγκρίνεται με τους γηπεδούχους το under 2.5 στο 1.83 στη Novibet είναι ένα σημείο που αξίζει.

gh

Στις 17:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία και στην έδρα της φέτος δεν έχει αντίπαλο, μετρώντας το απόλυτο των νικών. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ομάδα του Αλμέιδα... πνίγει τους φιλοξενούμενους και ο σύλλογος της Φθιώτιδας θα δυσκολευτεί πολύ. Η Ένωση ξεκινά πάντα δυνατά τα ματς στην Aγιά Σοφιά-Opap Arena και το 1 ημίχρονο πληρώνει 1.57 στη Νοvibet. Η ΑΕΚ έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια.

gh

Την ίδια ώρα ο Αστέρας κοντράρεται με το Βόλο σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που εύκολα ή δύσκολα θα βρουν γκολ. Έχουν τα μεσοεπιθετικά όπλα για να χτυπήσουν τον αντίπαλο τους είτε στην αντεπίθεση, είτε σε σετ επίθεση. Ειδικά οι Βολιώτες είναι μια ομάδα που δεν κλείνεται ανεξαρτήτου έδρας και το ίδιο θα γίνει και στην Τρίπολη. Το goal/goal στο 1.85 στη Stoiximan έχει την αξία του και δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες.

yu

Πάμε και στο ματς του Ολυμπιακού μέσα στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Οι Πειραιώτες έδειξαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, έχοντας έναν εντυπωσιακό Μαρσέλο. Όμως στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολλά προβλήματα στον τομέα της άμυνας. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαία ποιότητα από τη μέση και μπροστά με Χάμες, Μπίελ, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού, αλλά πίσω δέχεται αρκετές φάσεις. Πάμε λοιπόν και εδώ στο goal/goal που πληρώνει 2.25 στη Bwin.

rt

Τέλος στις 21:30 ο Ιωνικός που ψάχνει βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο της κατάταξης κοντράρεται με τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό. Φαβορί οι πράσινοι, ωστόσο η απουσία του Σένκεφελντ από την άμυνα μπορεί να δημιουργήσει θέματα συνοχής. Δύσκολα δέχεται γκολ ο Παναθηναϊκός, ωστόσο θα πρέπει να δοκιμαστεί σε μια απαιτητική έδρα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θα πάρουμε το ρισκο με το goal/goal στο 2.25 στη Bwin, αφού το διπλό του Παναθηναϊκού είναι σε μικρή απόδοση.

rt

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting