ΑΕΚ: Ο Βίντα αποτελεί τον πιο επιτυχημένο παίκτη ελληνικής ομάδας σε Μουντιάλ

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Βίντα αποτελεί τον πιο επιτυχημένο παίκτη ελληνικής ομάδας σε Μουντιάλ

bet365

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα είναι πλέον ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης ελληνικής ομάδας που φτάνει μέχρι την 3η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Χαρούμενοι για σένα», έγραψε η Ένωση στα social media για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό στη διοργάνωση του Κατάρ, ωστόσο ο Ντομαγκόι Βίντα αποτελεί από σήμερα τον πιο επιτυχημένο παίκτη ελληνικής ομάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Κροατία τερμάτισε στην 3η θέση της διοργάνωσης και ο Βίντα γυρίζει με μια σημαντική διάκριση στην ΑΕΚ καθώς δεν υπήρχε ποτέ άλλοτε εν ενεργεία παίκτης ελληνικού συλλόγου που να είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

Φυσικά σε προσωπικό επίπεδο ο Βίντα αναδείχθηκε πριν τέσσερα χρόνια στο Μουντιάλ της Ρωσίας δευτεραθλητής κόσμου αγωνιζόμενος στον τελικό με τη Γαλλία ως παίκτης της Ντιναμό Κιέβου τότε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ τον συνεχάρη μέσω των social media εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για την επιτυχία της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ. «Χαρούμενοι για σένα Ντόμα», έγραψε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα