Μουκουντί: «Είδα στην ΑΕΚ έναν καλό προορισμό και μια νέα πρόκληση»

Μουκουντί: «Είδα στην ΑΕΚ έναν καλό προορισμό και μια νέα πρόκληση»

Δημήτρης Βέργος
Μουκουντί: «Είδα στην ΑΕΚ έναν καλό προορισμό και μια νέα πρόκληση»

bet365

Ο Αρόλντ Μουκουντί σε συνέντευξή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ το καλοκαίρι και για την απόφαση να αφήσει τη Σεντ Ετιέν.

Αναμφισβήτητα ο Αρόλντ Μουκουντί αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή ΑΕΚ με τον 25χρονο Καμερουνέζο στόπερ να αποτελεί μια επιβλητική μονάδα στο κέντρο της κιτρινόμαυρης αμυντικής γραμμής.

Ο Μουκουντί παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα 90football και αναφέρθηκε φυσικά και στη μεταγραφή του στην Ένωση το περσινό καλοκαίρι, τονίζοντας ότι από την αρχή η πρόταση που του έγινε του κίνησε το ενδιαφέρον.

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν και ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Το συζητήσαμε και μου είπε ότι με ήθελαν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μιλήσαμε με την ΑΕΚ και είδα ότι ήταν ένας καλός προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση. Από την αρχή ήξερα ότι αν ήθελα να ελπίζω στο να αγωνιστώ στο Μουντιάλ θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν», υπογράμμισε ο Μουκουντί.

Όσον αφορά την περσινή αποκαρδιωτική σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της Σεντ Ετιέν, ο Μουκουντί τόνισε: «Δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση πέρυσι. Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω. Η τροχιά του συλλόγου ήταν κακή, κάτι που συνεχίζεται. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Το είχα πει και στους συμπαίκτες μου, ότι κάποιοι θα έπρεπε να βρουν κάτι για να αλλάξουν αέρα. Η Σεντ Ετιέν πάλευε για την παραμονή για τρεις σεζόν. Όταν έχεις το ίδιο ρόστερ, αν δεν υπάρχει φρέσκο αίμα σε αυτό, οι παίκτες θα κρασάρουν. Έπρεπε να είχε γίνει ανανέωση τόσο στο ρόστερ όσο και με έναν νέο προπονητή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα