Άρης: Στην Αθήνα ο Νταρίντα για την τελική συζήτηση

Άρης: Στην Αθήνα ο Νταρίντα για την τελική συζήτηση

Newsroom
Άρης: Στην Αθήνα ο Νταρίντα για την τελική συζήτηση

bet365

Είναι φανερό πλέον ότι είναι θέμα χρόνου η επικύρωση της προφορικής συμφωνίας του Άρη με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα καθώς ο Τσέχος ποδοσφαιριστής θα είναι τη Δευτέρα (13/12) στην Αθήνα για την τελική συζήτηση με τους «κίτρινους».

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τη Χέρτα Βερολίνου, γεγονός το οποίο φανέρωσε ότι είναι τυπικό το ζήτημα αποδέσμευσής του από τη γερμανική ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα, ο ατζέντης του 32χρονου μέσου ήδη βρίσκεται στη Γερμανία ούτως ώστε να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής του στον Άρη.

Εφόσον κυλήσουν όλα βάσει όλων όσων έχουν συμφωνηθεί, ο Νταρίντα τη Δευτέρα (13/12) θα είναι στην Αθήνα μαζί με τον ατζέντη του για την τελική συζήτηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη και επί της ουσίας για την επικύρωση όλων όσων έχουν συμφωνηθεί για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα