Eπιστροφή στη κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό με ρεσιτάλ στη κερκίδα!

Eπιστροφή στη κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό με ρεσιτάλ στη κερκίδα!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Eπιστροφή στη κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό με ρεσιτάλ στη κερκίδα!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και την απίθανη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού στη Λάρνακα.

Σε αυτό το δεκαήμερο που βρισκόμαστε στη Κύπρο ακολουθώντας την αποστολή του Παναθηναϊκού, βιώσαμε εκείνα που ακούγαμε πριν έρθουμε εδώ. Την τεράστια αγάπη του κόσμου προς την ομάδα, την λατρεία, την δίψα, την πώρωση που επικρατεί στη Μεγαλόνησο, η οποία είναι πέρα για πέρα ''πράσινη''.

novibet sponsored

Απόψε στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας οι φίλοι του Τριφυλλιού έδωσαν ένα πραγματικό, μοναδικό ρεσιτάλ στη κερκίδα και για αυτό το κείμενο ξεκινά με την αναφορά σε εκείνους. Τραγούδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ένταση λες και επρόκειτο για ντέρμπι, μία Λεωφόρος σε όλα της, ένα πέταλο που θύμιζε και ήταν 13!

Το νησί ήταν πραγματικά η καλύτερη δυνατή επιλογή για την χειμερινή προετοιμασία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέρα από τις εξαιρετικές συνθήκες προπόνησης και διαβίωσης. Ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί η ομάδα συνέχισε να νιώθει την τρέλα και την προσμονή του κόσμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η διακοπή για το Μουντιάλ δεν έσβησε την ''φωτιά'' αλλά την έκανε ακόμη μεγαλύτερη.

Ο γνωστός, καλός Παναθηναϊκός

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η παρένθεση της κακής εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου με τη Πάφο έκλεισε. Ο Παναθηναϊκός στο διάστημα που μπορεί να γίνει κριτική στο παιχνίδι(μέχρι το 60' δηλαδή) είχε την γνωστή, καλή του εικόνα. Κυριάρχησε μέσα από την κατοχή και την άμεση ανάκτηση της μπάλας, πέτυχε το γκολ με τον Σπόραρ στο 29' και αν ήταν πιο προσεκτικές στις τελικές του επιλογές, θα είχε δημιουργήσει και περισσότερες ευκαιρίες.

Σε καθαρά ατομικό επίπεδο, η δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση του Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι σίγουρα ένα ευχάριστο νέο για τον Γιοβάνοβιτς. Ο Σλοβένος ήταν μέσα σε φάσεις και συνεργασίες, απείλησε την αντίπαλη άμυνα και δείχνει να ανεβαίνει σε ένα σημείο της χρονιάς που θα είναι υπεραπαραίτητος.

Από κει και πέρα, ο Μπρινιόλι ήταν ξανά ανίκητος, με μία σπουδαία επέμβαση στη μοναδική καλή φάση των γηπεδούχων ενώ μία μέστη εμφάνιση έκανε και ο Γιάννης Κώτσιρας. Σε γενικές γραμμές οι ''πράσινοι'' ήταν καλοί και επιστρέφουν το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.